• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Benimki solda 8haftalik ultrason resminde solda gözüküyor gözleri ve minicik ayakları olan bir fasulye ye benziyor sizce cinsiyeti nedir:anneadayı::KK46::KK51::KK3:

yani o yuvarlak veya oval kese resmin sağında duruyordu demi.birde kesenin içindeki bebeğin yönü var o da mı sağdaydı

Yok kesenin içindeki konumuna baktım. Evet başı sağdaydı. En iyisi foto ekliyim. Biri 8+ biri 7+ haftalıkken
image.webp
image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    238,6 KB · Görüntüleme: 1.441
Benimkine bakarmisin bu 8 haftalik ve suan ise 15 haftalik

Eklentiler

• 1415109687567-563609551.webp
    1415109687567-563609551.webp
    208,4 KB · Görüntüleme: 412
merhaba kizlar benim vajinal usg de 8+6 haftalikken bebegim resme duz baktigimda tamemen sola yapisik, smdi 11+1 haftadayim inshAllah bu ayin 20de kontrole gidicem umarim cinsiyyeti belli olur:KK46: , sonucu buraya yazicam inshAllah , Allah her kese saglikli, hayirli evlatlar nasib etsin Amin :KK68:

bu arada 12 haftalikken doktora gidip de bebegim ayaklarini acmiyo gostermedi diyenler icin ultrasona girmeden once cikolata yiyin ve dolasin cunki cikolata yeyince bebek seviniyo yerinde durmuyo , benim arkadasim da tanidiklarimda oyle yaptilar gosteriyo :KK68:

kızlar bende geçen hafta 7 haftalıkken gittim kalp atışları için resmini almadım cum günü gidip alıcam da ultrasonda baktım direk sağ tarafta ölçtü bebeği hafif sağ altta ydı bide karnımdada sağ ratafıma yakın yerde aradı zaten

Selam arkadaşlar bu topigi yeni gördüm. Sağ ve sol l konumdakileri resimlerle gosterirminiz fotoya baktığımızda sağ kol hizasindakini sağ olarak mi dusunucez foto yollar misiniz

Back
X