• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Mrb.cnm nasıl gidiyo ben giremiyorum foruma bu aralar çok kötüyüm sürekli bulantı halsizlik baş dönmesi mide ağrısı ölü gibiyim hele kşamları ayy sabaha kadar ağlıyorum çok zor Allah yardımcımız olsun bian önce geçsin diye her dakka dua ediyorum
Cok gecmis olsun canim az daha disini sık 12.haftaya az kaldi Allahin izniyle ☺ benim pek sikayetim yok sükür sadece arada hafif bulanti oluyo ( muhtemelen uzun sure ac kalinca ) istahsizlik var bide mide yanmasi basladi bikac gundur.dr randevumuza da daha cok var gunler gecmek bilmiyor.bebegimi ozluyorum gormek istiyorum ☺ insallah iyilerdir sagliklidirlar aklim hep onda :)

Benim kizimin kesesi ilk gorundugunde kagidi elime alip baktigimda soldaydi 7 haftalikken iyice sagdaydi ultrason kagidinda. Bu kez kesesi sagdaydi 7 haftalikken soldaydi ama buna da kiz dedi dr yani pek guvenemiyorum ben bu tahminlere.

Vajinal ultrason ve karindan ultrasonda yön degisiyor mu arkadaslar.yani kese herikisinde de ayni yonde mi gorunur

Bendeki vajinal ultrason kağıtta fark ediyormu sağ sol gördüğümüz gibimi bakmalıyız?

merhaba arkadaşlar öncelikhepimize saglıklı hayırlı evletlar nasip etsiin Allah ben 2 çocuk annesiyim şimdi 3 cüye hamileyim iki çocugumda soldaydı ve ikiside erkek ben kesenin sag sol olayına inanıyorum şimdiki hamileligim de kesem sagda hertürllü cinsiyet testini denedim kesede sagda hepsinde kız çıkıyor hayılrısı artık erkek solda kız sagda olur benim tahminim inşallah da öyle olur :D:D

merhaba arkadaşlar öncelikhepimize saglıklı hayırlı evletlar nasip etsiin Allah ben 2 çocuk annesiyim şimdi 3 cüye hamileyim iki çocugumda soldaydı ve ikiside erkek ben kesenin sag sol olayına inanıyorum şimdiki hamileligim de kesem sagda hertürllü cinsiyet testini denedim kesede sagda hepsinde kız çıkıyor hayılrısı artık erkek solda kız sagda olur benim tahminim inşallah da öyle olur :D:D
amin canım ıns saglıkla alırız kucagımıza ama bendede tam tersı 2 oglumda sagdaydı bu karnımdakı buyuk ıhtımal kızmıs bu solda :S

ayy inşallah canım bende kız istiyorum tabii hayırlı ve saglıklı cok dua ediyorum rabbim kabul edecek inşallah seninki dogrudur canım bazen ters de oluyo tabii kaç haftalık cinsiyeti doktormu söyledi :D

ayy inşallah canım bende kız istiyorum tabii hayırlı ve saglıklı cok dua ediyorum rabbim kabul edecek inşallah seninki dogrudur canım bazen ters de oluyo tabii kaç haftalık cinsiyeti doktormu söyledi :D
13+3 gunlukllen acıldekı doktor kız dedı 14+4 gunlukken felan kendı doktorum buyuk ıhtımal kız dedı hayırlısı Allahtan

inşallah canım senin adına çok sevinirim iki erkek ten sonra tabiiki gönlümüz kızdan yana hayırlısıyla inşallah

amin canım ıns saglıkla alırız kucagımıza ama bendede tam tersı 2 oglumda sagdaydı bu karnımdakı buyuk ıhtımal kızmıs bu solda :S
Canim ogullarin ultrasona gore mi sagdaydi sana gore mi? Benim de 2 kizim var.3.ye hamileyim.bi oglum olsun cok istiyorum ama hayirli ve saglikli olduktan sonra rabbimden gelene raziyim.

Canim ogullarin ultrasona gore mi sagdaydi sana gore mi? Benim de 2 kizim var.3.ye hamileyim.bi oglum olsun cok istiyorum ama hayirli ve saglikli olduktan sonra rabbimden gelene raziyim.
ultrasondada sagdaydı bende sagda hıssedıyodum bendede senınkının tam tersı erkek oldugu ıcın 2 tane kızım olmasını cok ıstıyorum oncelıkle saglıklı olsunlarda rabbım evlatlarımızı sag saglım kucagımıza almayı nasıp etsın

Kızlar bugün ilk ultrasonumdu 4.5 5 haftalık dedi doktor

Eklentiler

• 20141211_103858.webp
    20141211_103858.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 259
Kizlar benim bebegimde usg kagidinda solda. Kagidi karnima koydugumda sagda kafasida sagda ayaklar solda resmi ekleyemiyorun bebek sagda olunca kiz mi oluyor?

CAM00924.webp
buda benim minigim bilen yardım etsin çözemedim ben çok merak ediyorum

12+3 te doktorum belli değil ama kemik yapısına göre % 90 erkek dedi yanılma ihtimali var mı yoksa bu kadar erken ve net konuşması doğru mu sizce

Back
X