• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

14201295973001356790750.webp
benimkine bakarmisiniz arkadaşlar anlamadım 8 haftalık bebisim lutfen

Amin canim senin ne guzel az kalmis benim taaa agustosta dogumum nasi geccek gunler bilmiyorumsen zaten erkek istiodun allah gonlune gore verdiben kiz istiorum ama tuumm veriler erkek gibi.benimki kesenin solunda ve cin takvimindede erkek cikio
Çok şükür kuzum daha 3 ay var iyice sabırsızlandık eşimle. Rabbim seninde hepimizinde gönlüne göre versin inşallah. Bence takvim yada kesenin konumu önemli değil kuzum kese konumuna göre benim kız olacaktı. Hayırlısı de hep hayırlısını iste

Çok şükür kuzum daha 3 ay var iyice sabırsızlandık eşimle. Rabbim seninde hepimizinde gönlüne göre versin inşallah. Bence takvim yada kesenin konumu önemli değil kuzum kese konumuna göre benim kız olacaktı. Hayırlısı de hep hayırlısını iste
Ilk bebeginmi?bizde ilk kizimda cok heyecanliydik .cin takviminde ne cikmisti otomatikte??benim bu hafta asiri bulantim basladi dayanamiorum heryerim ucukladi ewde serumlarla duruorm.dua edin banada cok kotuyum

Ilk bebeginmi?bizde ilk kizimda cok heyecanliydik .cin takviminde ne cikmisti otomatikte??benim bu hafta asiri bulantim basladi dayanamiorum heryerim ucukladi ewde serumlarla duruorm.dua edin banada cok kotuyum
Allah yardımcın olsun kuzum ya. Otomatik te erkek çıktı. Çubuk kraker falan ye. Maden suyu iç miden rahatlasın. Ben hiç yaşamadım bulantı falan ilk bebeğim

20150107_105746.webp
20150107_105815.webp

merhaba kizlar.bunlar da benim ult.fotog.
1. Resim 6+6 gunluk
2. Resim 8+6 gunluk.
ne olabilir sizce?

Eklentiler

• 20150107_105746.webp
    20150107_105746.webp
    25 KB · Görüntüleme: 86
Amin canim senin ne guzel az kalmis benim taaa agustosta dogumum nasi geccek gunler bilmiyorumsen zaten erkek istiodun allah gonlune gore verdiben kiz istiorum ama tuumm veriler erkek gibi.benimki kesenin solunda ve cin takvimindede erkek cikio

Benim de kesenin solunda ve çin takvimine göre erkekti ama doktor kesin olarak bir kızım olacagını söyledi:)

Kızlar benim kesenin sagnda ama karnımda solda hissedyorm

kızlarr şimdi bu bebek kesenin neresinde oluyor ?

Eklentiler

• IMG-20141222-WA0000.webp
    IMG-20141222-WA0000.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 238
İlginçmiş bu :( eğer kafasının hangi yöne baktiği ise benimki de fotoda sol. Ona göre erkek.Ama beden olarak sağa daha yakın. Bedene göreise kız inş inşş inşş. Biliyoruz ki bunlar mantıklı değil.Ama sabırsızlık işte. Allah herkesin gönlündekini hayırla versin inş

Kızlar ben yumurtlama takibi yaparak hamile kaldım. Yani şöyle ovulasyon testi kullandım, kız olması için çift çizgiyi görünce ilişkiyi bıraktık. En son çift çizgiden 2gün önce ilişkiye girmiştik ve şimdi 9+2 hamileyim.
Geçen haftaki ultrason resminde bebeğim sağa yakın. Ama bu yöntem tutar mı ilgisi var mıdır bilmem.

Kızlar ben yumurtlama takibi yaparak hamile kaldım. Yani şöyle ovulasyon testi kullandım, kız olması için çift çizgiyi görünce ilişkiyi bıraktık. En son çift çizgiden 2gün önce ilişkiye girmiştik ve şimdi 9+2 hamileyim.
Geçen haftaki ultrason resminde bebeğim sağa yakın. Ama bu yöntem tutar mı ilgisi var mıdır bilmem.

Ben de önce çok araştırdım onları ama baktım herkes farklı bişey söylüyor. Sonra bıraktım. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmem. Benim 3. Ve Rabbim bilir yine ama ben son gebelik olur diye düşünüyorum bu. Allah esirgesin iki oğluşum var :) Sadece çok dua ettim kız için olmazsa demek ki hayırlı değildi hakkıma demekten başka bişey yok :( Rabbim herkesin gönlündekini hayırla versin inşallah. Şu bekleme evresi çok heyecanlı ama ya :)

Ben de önce çok araştırdım onları ama baktım herkes farklı bişey söylüyor. Sonra bıraktım. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmem. Benim 3. Ve Rabbim bilir yine ama ben son gebelik olur diye düşünüyorum bu. Allah esirgesin iki oğluşum var :) Sadece çok dua ettim kız için olmazsa demek ki hayırlı değildi hakkıma demekten başka bişey yok :KK43: Rabbim herkesin gönlündekini hayırla versin inşallah. Şu bekleme evresi çok heyecanlı ama ya :)

Canım iyi cesaret etmişsin 3.ye. Allah inşallah gönlüne göre verir.

Ben de elimden geleni yapıyım, gerisini allaha bırakıyım dedim. Sonuçta tabiki kısmetimizde ne varsa o. Ben 3.ye cesaret edemem herhalde, inşallah bunda kız olur ;) olmazsa dediğin gibi bizim için hayırlısı buymuş demekki diycem.

Senin ne kadarlık bebeğin, cinsiyet ne zaman belli olacak? Belirtilerin nasıl değişik mi?

Back
X