- 31 Aralık 2014
- 71
- 37
- 18
- 42
- Konu Sahibi Havalianne__
- #1.561
Canım iyi cesaret etmişsin 3.ye. Allah inşallah gönlüne göre verir.
Ben de elimden geleni yapıyım, gerisini allaha bırakıyım dedim. Sonuçta varsa o. Ben 3.ye cesaret edemem herhalde, inşallah bunda kız olurolmazsa dediğin gibi bizim için hayırlısı buymuş demekki diycem.
Senin ne kadarlık bebeğin, cinsiyet ne zaman belli olacak? Belirtilerin nasıl değişik mi?
Canım iyi cesaret etmişsin 3.ye. Allah inşallah gönlüne göre verir.
Ben de elimden geleni yapıyım, gerisini allaha bırakıyım dedim. Sonuçta tabiki kısmetimizde ne varsa o. Ben 3.ye cesaret edemem herhalde, inşallah bunda kız olurolmazsa dediğin gibi bizim için hayırlısı buymuş demekki diycem.
Senin ne kadarlık bebeğin, cinsiyet ne zaman belli olacak? Belirtilerin nasıl değişik mi?
Sanırım ben annemin ve kız kardeşimin gazına geldim :)) yanlız benimkiler büyüdüler
biri 14 biri 10 yaşında bana zararları yok faydaları çok diyebilirim. Onlar da illa belki bi kız kardeşimiz olur diye ısrar edince onları kıramadım canım. Benimki de 9 haftalık . Diğer hamileliklerime benziyor gibi

hadi bakalım ben kendime dua ediyodum şimdi aklıma geldikçe sana da edeceğim belli olana kadar inş :) bakalım hangimizin cinsiyeti ilk belli olcak öğrenirsen bana da haber ver Belli olunca.
ben şubatın 10na falan gitmeyi düşünüyorum. Hadi hayırlısııı :)