• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Merhaba bayanlar buda benim meleğimin 8 haftalık görüntüsü tahminde bulunabilir misiniz :)

Eklentiler

• 1421836775780-1480540269.webp
    1421836775780-1480540269.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 298
Merhaba bayanlar buda benim meleğimin 8 haftalık görüntüsü tahminde bulunabilir misiniz :)
Merhaba,
7-8-9. haftalarda sağ tarafta olursa kız diyorlar öyle okudum. seninki kız olabilir takvimlere baktın mı?
Benimde 7 hafta 3 günlük (doktor 6 haftalık dedi) çekilmiş bir görüntüm var o zaman soldaydı sonrakilerde hep sağda çıktı çok merak ediyorum bir yandan hep kız diye geçiriyorum içimden.

Birde kız bebeklerin nabzı daha yüksek atarmış bizim nabzımız 160-170 arasında çıktı biraz ondan da kız olma ihtimali daha fazla gibi. Rus ve Çin takviminde de kız çıktı birde test buldum internetten ondada %72 ihtimalle kızınız olacak dedi.
testi yapmak istersen buradan bakabilirsin.

http://www.hurriyetaile.com/hamilelik/hesaplayicilar/cinsiyet-belirleme

Birazda büyümüş fotoğraflarını koyayım seninki de benimki gibi olacak sanırım. büyümüş fotoğraflarına doktor 9hafta +6 gün dedi Cumartesi için ama ben internetten bakınca son adet tarihime göre tam 1 hafta farkediyor neden bilmiyorum.

Eklentiler

• 20141225_163701.webp
    20141225_163701.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 258
  • 20150117_101159.webp
    20150117_101159.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 252
  • 20150117_101319.webp
    20150117_101319.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 240
Merhaba,
7-8-9. haftalarda sağ tarafta olursa kız diyorlar öyle okudum. seninki kız olabilir takvimlere baktın mı?
Benimde 7 hafta 3 günlük (doktor 6 haftalık dedi) çekilmiş bir görüntüm var o zaman soldaydı sonrakilerde hep sağda çıktı çok merak ediyorum bir yandan hep kız diye geçiriyorum içimden.

Birde kız bebeklerin nabzı daha yüksek atarmış bizim nabzımız 160-170 arasında çıktı biraz ondan da kız olma ihtimali daha fazla gibi. Rus ve Çin takviminde de kız çıktı birde test buldum internetten ondada %72 ihtimalle kızınız olacak dedi.

Birazda büyümüş fotoğraflarını koyayım seninki de benimki gibi olacak sanırım. büyümüş fotoğraflarına doktor 9hafta +6 gün dedi Cumartesi için ama ben internetten bakınca son adet tarihime göre tam 1 hafta farkediyor neden bilmiyorum.

Allah herkesin gönlüne göre versin insallah saglıklı sıhhatli gönlümüzdekini versin sennde bebegni kız gibi hissettm :) sag tarafta duruyor bide kesedeki konumuna göre de kız :) bi kendminkini tahmn edemyorum gerci icime doguyo bseyler ama hayrlısı olsun :)

Merhaba,

Takvimlerde erkek çıkıyor canım ama bakalım hayırlısıyla allah kucağımıza almayı nasip etdin hepimize benim dokturumla aynı gidiyor haftalarım vanım şuan 9 hafta +2 seninde fark etmemedi gerek aslında :S

Günaydın seninki solda bu durumda erkek olması lazım ama ultrason fotoğrafında sağ altta 6w 1(6 hafta gözüküyor) 7-8-9. haftalardaki konumu önemliymiş ilk baştaki yazılarda ben öyle okumuştum.
anladım cnm haftaya tekrar gididcez o zaman tekrar koyarım madem ben şeyi anlmadım tamam elimdeyken kağıt solda ama normalde sağda olmuyomu yani tam tersini göstermiyomu

anladım cnm haftaya tekrar gididcez o zaman tekrar koyarım madem ben şeyi anlmadım tamam elimdeyken kağıt solda ama normalde sağda olmuyomu yani tam tersini göstermiyomu
ben kağıttakine bakıcaz diye anladım bende hep solda hissettim 6-7 haftalıkken solda görünüyordu sonrakinde kağıtta sağda çıktı ama ben hala solda hissediyorum.

takvimlere baktın mı veya nabzı nasıl
eşime bizim her yerde kız çıkıyor diyorum o da şartlandırma kendini bu kadar üzülebilirsin diyor bakalım gün sayıyoruz birde göstermeme durumu varmış o kadar nasıl sabrederim bilmiyorum.

ben kağıttakine bakıcaz diye anladım bende hep solda hissettim 6-7 haftalıkken solda görünüyordu sonrakinde kağıtta sağda çıktı ama ben hala solda hissediyorum.

takvimlere baktın mı veya nabzı nasıl
eşime bizim her yerde kız çıkıyor diyorum o da şartlandırma kendini bu kadar üzülebilirsin diyor bakalım gün sayıyoruz birde göstermeme durumu varmış o kadar nasıl sabrederim bilmiyorum.
Çin takviminde kız çıkıyor nabzı nasıl derken onu bilmiyorum dr sayısını sölemedi dinletti ama

kızlar 10 haftalik resmi var elimde suan 11 +3 uz..
subatin 3 u randevumuz ozaman 13 +2 olucak :)
şimdiden keyfi amaçlı tahminde bulunurmusunuz bana :)

Eklentiler

• 2015-01-18 15.51.59.webp
    2015-01-18 15.51.59.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 199
kızlar 10 haftalik resmi var elimde suan 11 +3 uz..
subatin 3 u randevumuz ozaman 13 +2 olucak :)
şimdiden keyfi amaçlı tahminde bulunurmusunuz bana :)
tam ortada ama sola daha yakın gibi erkek mi acaba ? nabzı nasıl o da çok büyük ipucu veriyor diyorlar.
daha eski görüntüsü yok mu ben eskiden yazılanları okudum hep 7-8-9 haftalık demişler ve haftası önemli bence bebişlerimizde birer gün arayla doğacakmış.

tam ortada ama sola daha yakın gibi erkek mi acaba ? nabzı nasıl o da çok büyük ipucu veriyor diyorlar.
daha eski görüntüsü yok mu ben eskiden yazılanları okudum hep 7-8-9 haftalık demişler ve haftası önemli bence bebişlerimizde birer gün arayla doğacakmış.

aa evet tatlım ya 7 haftalik fotosu var bide 4 haftalik..
7 haftalik ken kalp atışı 148 felandi 10 haftalikken doktor bişi demedi
bende sormadım açıkçası.. ilk foto kalp atım fotosu 10 haftalik 182 bpm yazıp ne bilmiyorum alttaki 7 haftalik çok ufak ama

Eklentiler

• 20150122_160627.webp
    20150122_160627.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 201
  • 20150122_160711.webp
    20150122_160711.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 196
aa evet tatlım ya 7 haftalik fotosu var bide 4 haftalik..
7 haftalik ken kalp atışı 148 felandi 10 haftalikken doktor bişi demedi
bende sormadım açıkçası.. ilk foto kalp atım fotosu 10 haftalik 182 bpm yazıp ne bilmiyorum alttaki 7 haftalik çok ufak ama
7 haftalıkta göremedim gerçekten ama nabzı yüksek kız bebeklerin daha yüksek oluyormuş belkide kızdır :D
bizimde nabzımız 160-170 arası çıktı. erkeklere 110-130 arası diyorlar kızlara da 140-160.
sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil bizde 7 şubatta gideceğiz doktora bakalım ne diyecek.

7 haftalıkta göremedim gerçekten ama nabzı yüksek kız bebeklerin daha yüksek oluyormuş belkide kızdır :D
bizimde nabzımız 160-170 arası çıktı. erkeklere 110-130 arası diyorlar kızlara da 140-160.
sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil bizde 7 şubatta gideceğiz doktora bakalım ne diyecek.

canım eşim kız erkek ayrımı yapmıyor bende öğle sağlıklı olsun da :) 3 şubatta doğum günüm sürpriz yapar inşallah annesine görürüz cinsiyetini..
haberleselim ama merak ettim bende ;)

sizce melegim kız mı erkek mi bu yeni hali 13 hafta 3 gün ☺

Eklentiler

• IMG-20150119-WA0004.webp
    IMG-20150119-WA0004.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 226
bu da kız bence
İnşallah canım bende öyle hissediyorum sürekli kızım diyesim geliyor şu ana kadar erkek olduğuna dair hiçbir belirtimiz yok zaten.
nabzımız yüksek, normalde tatlı sevmeme rağmen sürekli ekşi tuzlu istiyorum, çin takvimi, rus takvimi ve diğer testler hepsinde kız çıktık. arkadaşlarımız hatta bankacı dahil kim öğrense kız ismi söylüyor bu kadar tesadüf bir arada olamaz diye düşünüyorum.

Back
X