• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Slvester canim ben seninkini erkege benzetiyom

Benimde içimden erkek geçiyor ama beklicem bu sefer,belirsizlik daha kotu.obur ay öğrenirim inş,nasıl erkeğe benzettin cnm.benim büyük kız kendini erkeğe alıştırmış hamileliğin başından beri erkek deyip duruyor adını emir koymuş:) kızların küçükluklerini çıkardım kızım diyorki anne o erkeğe olmaz diyor:)doktor kıza benzetmiştir erkeklerde kıza benzer diyor çok akilli maşallah:)erkek çocuklarını çok sever

Benimde içimden erkek geçiyor ama beklicem bu sefer,belirsizlik daha kotu.obur ay öğrenirim inş,nasıl erkeğe benzettin cnm.benim büyük kız kendini erkeğe alıştırmış hamileliğin başından beri erkek deyip duruyor adını emir koymuş:) kızların küçükluklerini çıkardım kızım diyorki anne o erkeğe olmaz diyor:)doktor kıza benzetmiştir erkeklerde kıza benzer diyor çok akilli maşallah:)erkek çocuklarını çok sever
oyy oyy kiyamam. Kiz bizde çocuklarin ağzi fal derler. Şimdi daha çok erkek diyorum.

oyy oyy kiyamam. Kiz bizde çocuklarin ağzi fal derler. Şimdi daha çok erkek diyorum.

Kız beni daha çok heyecanlandirdin:)
Neyse beklemekten başka yapacak bisey yok,kız olursa da benim canım erkek olursa da yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun.niye yan duruyor ki normalde bas aşağı durması lazım:)

Kız beni daha çok heyecanlandirdin:)
Neyse beklemekten başka yapacak bisey yok,kız olursa da benim canım erkek olursa da yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun.niye yan duruyor ki normalde bas aşağı durması lazım:)
Aga olacak işte yan gelip yatacak :D. Tabi herşeyin hayirlisi.. bende bigun diyorum kizim olacak öburgun diyorum oğlum olacak.. eşim de diyor bi kayden olsun birinde duruver. :D daha bizim cinsiyeti öğrenmemize çooook var.

Aga olacak işte yan gelip yatacak :KK70:. Tabi herşeyin hayirlisi.. bende bigun diyorum kizim olacak öburgun diyorum oğlum olacak.. eşim de diyor bi kayden olsun birinde duruver. :KK70: daha bizim cinsiyeti öğrenmemize çooook var.

Benim salak kafam ultrasona girerken çikolata yiyecektim unutmusum,o yüzden pek hareketli değildi gibi geldi bana.hayırlısı dediğin gibi ama bu merak öldürüyor insani,iyice büyüsün en azından kesinleşir.simdi gitsem yine farketmeyecek.

Ah canım ya allah o yavrunun duasını kabul etsin inşallah..

Aga olacak işte yan gelip yatacak :KK70:. Tabi herşeyin hayirlisi.. bende bigun diyorum kizim olacak öburgun diyorum oğlum olacak.. eşim de diyor bi kayden olsun birinde duruver. :KK70: daha bizim cinsiyeti öğrenmemize çooook var.
Canım senin hem oğlun hem kızın var, senin için fark etmez

Canım bu bebeğinin ultrasondaki duruşu farklı mıydı ?

Resim atıyım cnm,bi arkadaş sırti dönük dedi bide sen bak,belkide ona gore tahmin yapmıştır.
P_20151106_161714.webp

Evet ben de baktım cidden sırtı dönük .. bacakları görünmüyor çünkü.. peki 7,8,9 haftadaki ultrasondaki görüntüler kızlarına benziyor mu belki yanılmıştır doktor..

Yok cnm benzemiyor,kızımda ultrasonda kese hep fasulye gibiydi yamuktu.bunda öyle degil,farkındaysan ultrasonda buda solda resimde.soldan mi yumurtlayınca erkek oluyordu.

Yok cnm benzemiyor,kızımda ultrasonda kese hep fasulye gibiydi yamuktu.bunda öyle degil,farkındaysan ultrasonda buda solda resimde.soldan mi yumurtlayınca erkek oluyordu.
Yok sağdan erkek oluyor deniyor da sağdan yumurtlayınca ultrasonda sol görünüyor, ama daha küçük haline bakmalı o zaman da solda mıydı..

Cnm 7 haftalıkken net bi şekilde soldaydı.bide doktor ultrason aletini solda daha çok uğraştı.
Canım bak eğer aleti solda gezdiriyorsa bebek resimde sağda çıkıyor.. benim kızımı doktor solda buluyordu.. ama resimde sağdaydı.. tam tersi.. ama vajinal ultrasonda sağdaki resimde de sağ görünüyor..

Canım bak eğer aleti solda gezdiriyorsa bebek resimde sağda çıkıyor.. benim kızımı doktor solda buluyordu.. ama resimde sağdaydı.. tam tersi.. ama vajinal ultrasonda sağdaki resimde de sağ görünüyor..

Cnm şimdi masaya yattım benim solumdan baktı ama doktora gore saga bakmış oluyor,belki ölçüm yapmak için uğraştı yada cinsiyeti için onu bilemeyeceğim ama orda çok uğraştı.karından baktı.

Canım senin hem oğlun hem kızın var, senin için fark etmez
hem kizim hem oglum var dogrudur.. bi kizimi ve iki oğlumu kaynana yaninda getirdim. Ve nasil buyuttum hiç bilmiyorum .. gerçi çocuk akilliydim.. ama son kizimda ayriydim ve gonlumce buyuttum kizimi.. gonul isterki sonuncuda erkek olsun . Onuda gonlumce buyuteyim. Diger iki oglumda yapamadigimi yapabileyim.. yoksa sorsan ne oglumun ne kizimin zerre farklari yok yanimda. Yuce Rabbim evvela hayirli olani versin .. gonul ne istiyor inemli degil. Rabbimiz ne veriyor asil onemli ve guzel olan o.

Cnm şimdi masaya yattım benim solumdan baktı ama doktora gore saga bakmış oluyor,belki ölçüm yapmak için uğraştı yada cinsiyeti için onu bilemeyeceğim ama orda çok uğraştı.karından baktı.
Tamam canım.
Ama benim kızım tam soldayd
hem kizim hem oglum var dogrudur.. bi kizimi ve iki oğlumu kaynana yaninda getirdim. Ve nasil buyuttum hiç bilmiyorum .. gerçi çocuk akilliydim.. ama son kizimda ayriydim ve gonlumce buyuttum kizimi.. gonul isterki sonuncuda erkek olsun . Onuda gonlumce buyuteyim. Diger iki oglumda yapamadigimi yapabileyim.. yoksa sorsan ne oglumun ne kizimin zerre farklari yok yanimda. Yuce Rabbim evvela hayirli olani versin .. gonul ne istiyor inemli degil. Rabbimiz ne veriyor asil onemli ve guzel olan o.
Annem hep beş parmağın beşi bir derdi.. tabiki ayrım yapılmaz ama rabbim sana iki nimeti de tattirmis.. 4 kızında olabilirdi mesela... ve şanslısın normal doğum yaptığın için.. sezeryanin sonrası çok zor oluyor ve 4 çocuğa çıkarıldı dense de sonuçta kesiliyorsun, bir parmağı aynı yerinden 4 kere kes dik bakalım ne hale geliyor .. o yüzden şükret haline.. allah gönlüne gore versin inşallah

Back
X