- Konu Sahibi Havalianne__
- #5.801
Nasibinde varsa gelir zaten, Allah sağlık sıhhat versin.Yok canım geç döllenme olmuş 4,5. 5 haftalık daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasibinde varsa gelir zaten, Allah sağlık sıhhat versin.Yok canım geç döllenme olmuş 4,5. 5 haftalık daha
Hayırlısı canım inşallah kalp atışlarını da duyarızNasibinde varsa gelir zaten, Allah sağlık sıhhat versin.
Benimde iki oğlum var Allah hayırlısını versin öncelikle tabi ama itiraf etmek gerekirse kiz ise mutlu olmam degilKız bence
İnşallah cnm Ben de aynı şekil hayırlısı bakalımBenimde iki oğlum var Allah hayırlısını versin öncelikle tabi ama itiraf etmek gerekirse kiz ise mutlu olmam degil![]()
Erkek gibi
Kese konumu cogu zaman yanlis cika biliyor .12 haftada paylas.Insallah saglikli oglun olur..
Kesin olmamakla birlikte erkek gibiEki Görüntüle 2242255
Merhaba canım bu 12 haftalık usg miz daha belli mi? Ya da fikri olan var mı
Saol canım tesekkür ederim dr da kız dedi bakalım hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallahKesin olmamakla birlikte erkek gibi
İnşallah Canım iki oğlum var ne güzel olur hayırlısı inşallahkız gibi
Kıza benzettim CanımArkadaşlar bana da yorum yapar mısınız lütfen 12 haftalık bebeğim
Erkek gibi hissettim canım hayırlısı olsunMerhaba, ilk ultrason alttan 5 haftalık , ikinci ultasonda karından 6+2 sizce cinsiyeti nedir ?
Eki Görüntüle 2245218 Eki Görüntüle 2245219
Sola tMerhaba, ilk ultrason 5 haftalık , ikinci ultasonda 6+2 sizce cinsiyeti nedir ?Eki Görüntüle 2245201 Eki Görüntüle 2245202
erkek gibi CanımMerhaba, ilk ultrason alttan 5 haftalık , ikinci ultasonda karından 6+2 sizce cinsiyeti nedir ?
Eki Görüntüle 2245218 Eki Görüntüle 2245219