- Konu Sahibi Havalianne__
- #5.841
6+1 haftalık bende yorum alabilirmiyim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek gibiEki Görüntüle 2250694
HayırlısıErkek gibi
Yazişmıştik senınle benim bebeğimin gelişimi durdu yarın kürtaj olucam inşallah teori yanılır hayırlı bi kız evlat nasip olur cnmHayırlısı![]()
Karından ise erkek tahminimce, sen kız mı istiyorsun?Eki Görüntüle 2250694
Aaa çok üzüldüm canım yaYazişmıştik senınle benim bebeğimin gelişimi durdu yarın kürtaj olucam inşallah teori yanılır hayırlı bi kız evlat nasip olur cnm
2 oğlum var kız istediğim için niyetlenmiştim hayırlısı olsun tabi ama inşallah yanılırsınızKarından ise erkek tahminimce, sen kız mı istiyorsun?
İnşallah gönlündeki olsun canım2 oğlum var kız istediğim için niyetlenmiştim hayırlısı olsun tabi ama inşallah yanılırsınız![]()
Amin canım inşallah :)İnşallah gönlündeki olsun canım
Teşekkür ederim haftaya tekrar çekileceğim 9+0 olacak o zaman, tekrar atarım :)Erkek büyük ihtimal canım
Aynen canım oğlum çok küçük vardır bunda da bi hayır bi dahaki gittiğinde baya netleşir cinsiyetAaa çok üzüldüm canım ya( ben hala ümitliydim ama biyandan sevindm oğlun daha 9 aylıkmış küçük daha ilerde bir kız evlat nasip olur hayırlı sağlıklı inşallah bende yanılır bu teori
![]()
Aynen öyle vardır bunda hayır yine olur inşallah bebeğin büyüsün zor olurdu birdaha gittiğimde 10 haftalık olcak sanmıyorum belli olcağını :)Aynen canım oğlum çok küçük vardır bunda da bi hayır bi dahaki gittiğinde baya netleşir cinsiyet
Olur olur baya netleşir ben de merak ettim bak şimdiAynen öyle vardır bunda hayır yine olur inşallah bebeğin büyüsün zor olurdu birdaha gittiğimde 10 haftalık olcak sanmıyorum belli olcağını :)
Yok canım ya oğlanlar bile 12 haftada belli oldular bende :) doktor profosyonel olmalı ben yeni başladım bilemiyorum :)Olur olur baya netleşir ben de merak ettim bak şimdi
Benim iki oğlumu da onuncu haftada söylemişti aman geç bellli olsun göstermesin kız olsunYok canım ya oğlanlar bile 12 haftada belli oldular bende :) doktor profosyonel olmalı ben yeni başladım bilemiyorum :)
İnşallah yaa inşallah ALLAH gönlümüzdekini hayırlı etsin nasip olsun :)Benim iki oğlumu da onuncu haftada söylemişti aman geç bellli olsun göstermesin kız olsun![]()
:) görümcemin doğuma 10gün kala erkek olduğunu öğrendik, tüm kıyafetleri, süsleri, nevresimleri, hatta odası, badanası her şey kıza göreyken son günler doktor erkek demişti. Düşün o nasıl şok olmuştu :)) değişik anılar, güzel :)) kaçıncı haftada kız dediler bebeğe canımBana 16 haftaya kadar kız dendi. Herseyini ona göre ayarlamaya başlamıştım.
21. Hafta da erkek olduğunu ogrendikbi anlık şaşkınlıkla ağlamıştım kıza kendimi o kadar kaptırmışım ki
sonra doktorumuzun eşime gel babası "tabancasini" gösteriyim demesiyle kesinleşti
![]()
:) görümcemin doğuma 10gün kala erkek olduğunu öğrendik, tüm kıyafetleri, süsleri, nevresimleri, hatta odası, badanası her şey kıza göreyken son günler doktor erkek demişti. Düşün o nasıl şok olmuştu :)) değişik anılar, güzel :)) kaçıncı haftada kız dediler bebeğe canım
Ay alemsin kız :))) Allah hayırlı, sağlıklı evlat versin :)) bakalım benim bebiş kız mı erkek miValla canım sanırım ilk 15 haftasında baktirmistik 21 haftaya kadar da kız dendi sonra ayrintili ultrason a girdik . 4 lu tarama testinde oğlumuz olacağı kesinleşti. Sonra ben teredduutte kalddim özel bi hastaneye gittim yine erkek denince ikna oldum zorlaama hala diyorum ki ben bunu kız hissediyorum
![]()