- 11 Mart 2019
- 139
- 67
- 13
- 36
- Konu Sahibi Havalianne__
- #6.021
Vajinal usg amaKız gibi
AY negüze bir kız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vajinal usg amaKız gibi
AY negüze bir kız :)
Canim Allah sanada nasip eder Insallah bende gec evlendim cok stres yaptim olmadi sonra kendi haline biraktim oldu senin yas kac acabaTatlım , Baktım, emin olmamakla birlikte Kız!! ( Not: İnsanın iki kızının olması bence mükemmel olmalı )
Erkek bebek benceNiye kimse bana yorum yapmıyor. 6+3 vajinal usg resimlerim
Karından ise kız. Vajinal ise erkekKızlar bana da bakar mısınız![]()
Karından ultrasonKarından ise kız. Vajinal ise erkek
41 canim ama doktorum beni cok uzmus onu anladim ilk gittigimden beri ee ama yas 41 ee ama yaş , tup bebek denedik olmadi ee ama yasin biraktik bugun onuda tedaviyide akisina birakiyorum zaten 8 aydir deniyorumCanim Allah sanada nasip eder Insallah bende gec evlendim cok stres yaptim olmadi sonra kendi haline biraktim oldu senin yas kac acaba
Belizko o dedigini yaptim yuzugu hep ileri geri gitti hatta ben yuvarlak yaptim ama o yinede bi sure sonra ileri geri gitti bu durumda erkek keseye gore erkek sekle gore kiz Allah buyuk RABBIM kiymet bilecek herkese evlat nasip etsin InsallahYok geç evlendim 8 aydır deniyorum.
Klomen kullan bosver sen dru falan tarcin corekotu balida karistir ye 1 bilemedin 2.aya gebesin hicte kafayi takma nasibinde varsa elbet olacak41 canim ama doktorum beni cok uzmus onu anladim ilk gittigimden beri ee ama yas 41 ee ama yaş , tup bebek denedik olmadi ee ama yasin biraktik bugun onuda tedaviyide akisina birakiyorum zaten 8 aydir deniyorum
41 canim ama doktorum beni cok uzmus onu anladim ilk gittigimden beri ee ama yas 41 ee ama yaş , tup bebek denedik olmadi ee ama yasin biraktik bugun onuda tedaviyide akisina birakiyorum zaten 8 aydir denCanim Allah sanada nasip eder Insallah bende gec evlendim cok stres yaptim olmadi sonra kendi haline biraktim oldu senin yas kac acaba
Klomen kullan bosver sen dru falan tarcin corekotu balida karistir ye 1 bilemedin 2.aya gebesin hicte kafayi takma nasibinde varsa elbet olacak
Canım soğan kürü tavsiye ederim41 canim ama doktorum beni cok uzmus onu anladim ilk gittigimden beri ee ama yas 41 ee ama yaş , tup bebek denedik olmadi ee ama yasin biraktik bugun onuda tedaviyide akisina birakiyorum zaten 8 aydir deniyorum
Yüzük testi benim bi yuvarlak bi ileri geri çıkıyor
Canım soğan kürü tavsiye ederim
Canım benimde ilk çocuğum olmuyordu bitürlü 7 ay bekledikten sonra soğan kürü uyguladım o ay hamil kaldım darısı başına inşallahCanim bugun doktorumda soyledi pazar gunu basliyorum sogan kurune insallah bakalim tup bebegim yapamadigini o yapar belki
Canım benimde ilk çocuğum olmuyordu bitürlü 7 ay bekledikten sonra soğan kürü uyguladım o ay hamil kaldım darısı başına inşallah
Ozaman bir kiz bir erkek
Canım 8 aylık evlisin neden tüp bebek için acele ettin. Rahat olur inan ki olur çocuğun. Çok düşünme rahat ol. Dualarım seninleİnsallah canim benim , karnimda hala tup bebek tedavimdeki ignelerin morluklari alerjileri gecmeden negatif sonucumu aldim cok agladim cok uzuldum cok zor du ama gecti.. bakalim hayirlisi cok tesekkurler
Zararlimi kiz sen nerden buldun o dr ben klomenle hamile kaldim tup bebek merkezi kktc de ilk gitttigimde sadece yumurta rezervin zayif tupe gerek yok klomen ic ilk ay hamilesin dedi ve klomeni verdi o ay hamile kaldim dene sen Insallah faydadini gorecen41 canim ama doktorum beni cok uzmus onu anladim ilk gittigimden beri ee ama yas 41 ee ama yaş , tup bebek denedik olmadi ee ama yasin biraktik bugun onuda tedaviyide akisina birakiyorum zaten 8 aydir den
Klomen dedim kullandirmiyor ben vermem diyor cok zararliymis
Zararlimi kiz sen nerden buldun o dr ben klomenle hamile kaldim tup bebek merkezi kktc de ilk gitttigimde sadece yumurta rezervin zayif tupe gerek yok klomen ic ilk ay hamilesin dedi ve klomeni verdi o ay hamile kaldim dene sen Insallah faydadini gorecen
Canım 8 aylık evlisin neden tüp bebek için acele ettin. Rahat olur inan ki olur çocuğun. Çok düşünme rahat ol. Dualarım seninle
[/QUO
Doktor korkuttu cok yasin gec olmaz vs