Bebeğin kesesi kaçıncı haftada görülür? Sevgili anneler siz kaçıncı ayda görmüştünüz?

Ftrhn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2019
31
13
88
33
Kaçıncı ayda bebeğin kesesi görülür? Yardımcı olursanız sevinirim. İlk gebeliğim çok merak ediyorum o yüzden

4 haftaliksin sabredebilirsen 6.hafta da git sabredemem diyorsan 5+4 de git ama karından gozukurmu bilmem 3000 felan olmuş olur değerin gözükür büyük ihtimalle
Bu test sonucum geçen haftanın ozaman bu hafta 5 haftalık yani İlk olduğu için biraz sabırsızlandık ama bakalım inşallah gözükür

Bu test sonucum geçen haftanın ozaman bu hafta 5 haftalık yani ❤ İlk olduğu için biraz sabırsızlandık ama bakalım inşallah gözükür

Benden sana tavsiye sürekli doktora gitme kanaman lekelenmen yoksa sikinti yoktur folic asit kullanıyorsan bi hafta daha bekle öyle git strese sokma kendini

Kaçıncı ayda bebeğin kesesi görülür? Yardımcı olursanız sevinirim. İlk gebeliğim çok merak ediyorum o yüzden
Ben 5 haftalikken görüldü.ama arkadaşımın 6 da bile gozukmemesti yanlz beta değerin de önemli 5. Hafta da 1000 lerde filan oluyor oda kese mutlaka gözükür diye biliyorum

Ben 5 haftalikken görüldü.ama arkadaşımın 6 da bile gozukmemesti yanlz beta değerin de önemli 5. Hafta da 1000 lerde filan oluyor oda kese mutlaka gözükür diye biliyorum
Cevabın için teşekkür ederim benim 4+2 ken beta hcg 609 du şimdi tam bir hafta geçti üzerinden umarım sağlıkla yükselmiştir

Cevabın için teşekkür ederim benim 4+2 ken beta hcg 609 du şimdi tam bir hafta geçti üzerinden umarım sağlıkla yükselmiştir
Yükselir inşallah hic takma kafana sağlıklı gebelik, hayirlisiyla kucağına almani dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…