Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kan verdim doktorla telefonda görüştüm tam olarak kaç haftalıktı geçen hafta bilmiyorum resmini atsam bakar mısınuz?Yanlış hatırlamıyorsam 5. ya da 6. hafta falandı keseyi gördüğümüzde..
Ben kan verdim doktorla telefonda görüştüm tam olarak kaç haftalıktı geçen hafta bilmiyorum resmini atsam bakar mısınuz?Ben 5.-6. Haftada görmüştüm.
Ben 5.-6. Haftada görmüştüm.
Ben kan verdim doktorla telefonda görüştüm tam olarak kaç haftalıktı geçen hafta bilmiyorum resmini atsam bakar mısınuz?
Benim ilk testim 500 küsür çıkmıştı 4-5 haftalık falandı. Sizin de o haftalar olsa gerek.
Teşekkür ederim :)Benim ilk testim 500 küsür çıkmıştı 4-5 haftalık falandı. Sizin de o haftalar olsa gerek.
Referans değerinde yazıyor ya 2-4 hafta arası muhtemelen... Son regl tarihinizden itibaren sayın ortalama kaç haftalık olduğunu bulursunuz.
Bu test sonucum geçen haftanın ozaman bu hafta 5 haftalık yani4 haftaliksin sabredebilirsen 6.hafta da git sabredemem diyorsan 5+4 de git ama karından gozukurmu bilmem 3000 felan olmuş olur değerin gözükür büyük ihtimalle
Bu test sonucum geçen haftanın ozaman bu hafta 5 haftalık yani ❤ İlk olduğu için biraz sabırsızlandık ama bakalım inşallah gözükür
Canım hamileliğin hayırlı olsun :)4 haftaliksin sabredebilirsen 6.hafta da git sabredemem diyorsan 5+4 de git ama karından gozukurmu bilmem 3000 felan olmuş olur değerin gözükür büyük ihtimalle
Ben 5 haftalikken görüldü.ama arkadaşımın 6 da bile gozukmemesti yanlz beta değerin de önemli 5. Hafta da 1000 lerde filan oluyor oda kese mutlaka gözükür diye biliyorumKaçıncı ayda bebeğin kesesi görülür? Yardımcı olursanız sevinirim. İlk gebeliğim çok merak ediyorum o yüzden
Cevabın için teşekkür ederim benim 4+2 ken beta hcg 609 du şimdi tam bir hafta geçti üzerinden umarım sağlıkla yükselmiştirBen 5 haftalikken görüldü.ama arkadaşımın 6 da bile gozukmemesti yanlz beta değerin de önemli 5. Hafta da 1000 lerde filan oluyor oda kese mutlaka gözükür diye biliyorum
Yükselir inşallah hic takma kafana sağlıklı gebelik, hayirlisiyla kucağına almani dilerimCevabın için teşekkür ederim benim 4+2 ken beta hcg 609 du şimdi tam bir hafta geçti üzerinden umarım sağlıkla yükselmiştir
Canım hamileliğin hayırlı olsun :)