Bebeğin kilosu normalden fazla olanlar

merili

Mercimekimm ☆
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
506
611
23
Arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı. Daha 34+3deyim ve bebeğim 3kilo olmuş bile. normalden fazla ve daha da kilo alırsa nasıl doğururum bilemiyorum. Böyle bu dönemlerde kilolu görünüp sonra bebeği kilo almayanlar varsa bana biraz moral lütfen :KK42:

Maşallah subhanallah... Ne ile beslendin de bu kadar kilo almış senin ufaklık
Canım valla özellikle bişey yemedim. Genel olarak çok yiyen bir insan da değilim ama her gün sabah tahin-pekmez ya da tereyağ-bal yiyordum sanırım onlar çok kilo yapıyormuş bebekte. Bir de muzlu süt içiyordum akşamları. O da kilo yaparmış bebeğe. Anlicağın farkında olmadan kilo aldıran şeyler yiyip içiyormuşum..

Canım valla özellikle bişey yemedim. Genel olarak çok yiyen bir insan da değilim ama her gün sabah tahin-pekmez ya da tereyağ-bal yiyordum sanırım onlar çok kilo yapıyormuş bebekte. Bir de muzlu süt içiyordum akşamları. O da kilo yaparmış bebeğe. Anlicağın farkında olmadan kilo aldıran şeyler yiyip içiyormuşum..
Sonradan silmişsiniz kaç kg olduğunu ama şunu söyleyebilirim ki bebekler ultrasona göre 500-600 gr daha zayıf doğuyorlar genellikle..sağlıklı doğumlar.

Back
X