Arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı. Daha 34+3deyim ve bebeğim 3kilo olmuş bile. normalden fazla ve daha da kilo alırsa nasıl doğururum bilemiyorum. Böyle bu dönemlerde kilolu görünüp sonra bebeği kilo almayanlar varsa bana biraz moral lütfen
Canım valla özellikle bişey yemedim. Genel olarak çok yiyen bir insan da değilim ama her gün sabah tahin-pekmez ya da tereyağ-bal yiyordum sanırım onlar çok kilo yapıyormuş bebekte. Bir de muzlu süt içiyordum akşamları. O da kilo yaparmış bebeğe. Anlicağın farkında olmadan kilo aldıran şeyler yiyip içiyormuşum..
Canım valla özellikle bişey yemedim. Genel olarak çok yiyen bir insan da değilim ama her gün sabah tahin-pekmez ya da tereyağ-bal yiyordum sanırım onlar çok kilo yapıyormuş bebekte. Bir de muzlu süt içiyordum akşamları. O da kilo yaparmış bebeğe. Anlicağın farkında olmadan kilo aldıran şeyler yiyip içiyormuşum..
Sonradan silmişsiniz kaç kg olduğunu ama şunu söyleyebilirim ki bebekler ultrasona göre 500-600 gr daha zayıf doğuyorlar genellikle..sağlıklı doğumlar.