Bebegin örtüsü

sermince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
171
2
116
İzmir
Arkadaslar 2 aylık bir bebegim var gece yatarken nasıl örteceğim hala bilemedim sabaha kadar terlerimi usudumu diye bakıyorum ev 22-23 derece arasında ama bi kumdaga sarıp üzerine bi kalın battaniye koyuyorum ya da kumdak ve 2 fafkli ince battaniye kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Benim bebegim 4 aylik gece yatarken kundak yapiyorum ama kollari disarda kaliyo sonra uzerine kalin battaniye ortuyorun yine kollarini disarda birakiyorum gece cok hareketli oldugu icin yuzune gelir battaniye diye korktugumdan. Bebis nasil alisirsa oyle gider bence:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim bebiş de 2.5 aylık penye battaniyeye kolları dışarda kalacak şekilde sarıyorum üzerine de çok kalın olmayan başka bir battaniye örtüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben kundak bile yapmıyordum rahat yatsın diye üzerinede 2 ince battaniye örtüyordum...... Hımm elleri dışarıda kalacak şekilde yüzünü kapatmasından çok korkuyordum çünkü.

kızım şuan 14 aylık hiç yorganla örtmedim polar battaniye ile örttüm hep o bile kalın geliyor terliyor ayağı ile itiyor battaniyeyi

kundak yaptığınız zaman üzerini ince örtün kızımı 40 ı çıkana kadar kundak yaptım fazla örtmüşüm sanırım sıcaktan alerji oldu tüm vücudu kızardı yaşlıların çok hatalı bir lafı var sıcaktan birşey olmaz derler oysa sıcakta soğukta çok fena

Ben çok örtmüyorum çünkü sevmiyor zaten çok sıcağa alışırsa ilk üşütmede hastalanıyo gerek yok evet nasıl alışırsa öyle gidiyor

Bence mevsime gore bir uyku tulumu alin, yazsa ince kışsa daha kalın ( polar vs ) kiyafetinin ustune giydirin oyle uyutun. O zaman ne kadar dönerse dönsün, üstünü açma derdi olmuyor. Ben hic kundaklamadım. Cok tartisilan birsey kundak saglikli olup olmadigi ben de bilemiyorum tam ama sıkıntı verir gibi sanki :))

Back
X