Doğuma Hazırlık Bebeğin sekli ters miş

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Gulmira0

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2022
210
106
23
22
35+2 günlük hamileyim bebeğim tersmis sezeryan olacakmiş duzelmemezse benim karnımın içi darmiş dönme ihtimali yok denecek kadar az kilo aldim bebeğin cinsiyetini bile 6 ayı geçince öğrendim yerinden dolayı ters olan bebekler genel olarak kaç haftalık doğuyorbu durumu yaşayan var mi

Cnm valla benim ikizlerim karnimda birisi dönmüyor diye sezeryan oldum ama olur öyle sağlıkla olsunda bebiş sıkıntı etme kendine

Canım bende 35.haftamdayım benim kızım’da 28.haftasından beri ters duruyor
Önemli olan haftasına göre normal gelişmesi
Mesela kızım 1 hafta geriden geliyor
Dert etme riskli bi durum olmazsa erken sezeryana alınmazsın benim doğumum için 37.haftaya kadar bekleyelim bebek dönmezse sezeryana alıcam demişti hatta yarın kontrolüm var hala ters duruyor düzelmedi

Benimde 32. Haftada tersti 36. Haftaya kadar düzeldi zamanla doğum pozisyonunu alır hiç üzülme en kötü sezeryan olursun canını sıkma bunun için Allah'a tevekkül et

Cnm valla benim ikizlerim karnimda birisi dönmüyor diye sezeryan oldum ama olur öyle sağlıkla olsunda bebiş sıkıntı etme kendine

Anladım cnm benimde adet tarihime göre 36 olmam lazım ama 34 +5 diyor doktor adet tarihin yalnış heralde dedi yok ben takip ediyordum yalnıs olmadığıma eminin heralde benimde sizin gibi herade eğer bir sorun olmazsa doktorun dediğini söyleyebilir misiniz bide kızınız olacakmış Allah sağ sağlık kucağınıza almayı nasip etsin benimde kızım olacak inşaAllah

Amin canım hepimiz sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah
Bu sabah kontrolüm vardı kızım hala ters duruyor düzelmemiş doktorum spinal sezeryana karar verdi 20 gün sonra doğumum var kısmetse
Ters durmasını falan sakın dert etme canı nasıl istiyosa öyle dursun biraz geriden gelmeside sıkıntı değil sağlıklı ilerliyomu önemli olan o çok kilolu bebek doğduktan sonra çabuk kilo veriyor bırak doğumdan sonra kilo alsın sütün beslesin

Çok sağol canım çok sevindim senin adına hayırlısı olsun bakalım benimde 1 ayım felan var ilk çocuğum çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…