Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar epidural sezeryan olcam... uzak olup gelemeyen akrabalarim illaki foto isticekler.bebegimin şiş halini yollamak istemiyorum.ilk dogduklarinda malum bi tuhaf oluyolar :) bebek dogduktan kac saat yada gun sonra şisler iniyor???
Her Bebek'ten olmuyor ki 2 ay önce olan kızım minnacıktı şişlik gibi değişik bir durum yoktu . Yüzünde 3 gün içerisinde kızarıklıklar oldu onlar doktor normal dedi kendiliğinden geçti yani herkeste aynı durum olmuyor demek
Her Bebek'ten olmuyor ki 2 ay önce olan kızım minnacıktı şişlik gibi değişik bir durum yoktu . Yüzünde 3 gün içerisinde kızarıklıklar oldu onlar doktor normal dedi kendiliğinden geçti yani herkeste aynı durum olmuyor demek
bende sezeryanlar doğum yptım evet yeni doğduğunda göz altı ve üstü şiş oluyor bazı bebekler bir iki saatte bazı bebeklerse bir kaç günde atıyr mesela benim paşalarımın şişliklerininn iinmesi sanırım 1 haftayı bulmuştu