bebeğin şişliği????

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
Kizlar epidural sezeryan olcam... uzak olup gelemeyen akrabalarim illaki foto isticekler.bebegimin şiş halini yollamak istemiyorum.ilk dogduklarinda malum bi tuhaf oluyolar :) bebek dogduktan kac saat yada gun sonra şisler iniyor???

Olsun o Bebek yeni doğmuş sonuçta herkeste biliyor doğudugunda öyle olduğunu bebeklerin . Onlar Melek'ler her halleri güzel :)

Sorum : bebeğin şişlikleri ne zaman iner?
Her Bebek'ten olmuyor ki 2 ay önce olan kızım minnacıktı şişlik gibi değişik bir durum yoktu . Yüzünde 3 gün içerisinde kızarıklıklar oldu onlar doktor normal dedi kendiliğinden geçti yani herkeste aynı durum olmuyor demek

Her Bebek'ten olmuyor ki 2 ay önce olan kızım minnacıktı şişlik gibi değişik bir durum yoktu . Yüzünde 3 gün içerisinde kızarıklıklar oldu onlar doktor normal dedi kendiliğinden geçti yani herkeste aynı durum olmuyor demek
Gozunuz aydin gule gule buyutun.sezeryanmiydi dogumunuz?şişlik doğum şekliyle de alakalı olabiliyor.

bende sezeryanlar doğum yptım evet yeni doğduğunda göz altı ve üstü şiş oluyor bazı bebekler bir iki saatte bazı bebeklerse bir kaç günde atıyr mesela benim paşalarımın şişliklerininn iinmesi sanırım 1 haftayı bulmuştu

Tesekkurler cevaplar icin...1 saat ve 1 hafta arasi degisiyor demekki....

Back
X