Doğuma Hazırlık bebeğin suyu ne zaman gelir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
H

HÜZÜN YAPRAKLARI

Ziyaretçi
kızlar aranızda doğum yapan varsa lütfen cvlarmı doğum sancısı başlar başlamazmı bebeğin suyu geliyo yoksa doğuma 1-2 saat kalarakmı?eğer sancı başlar başlamaz gelirse duyduğum kadarıyla 12-41 saat sürüyormuş o zaman bebek nasıl yaşıyo?yoksa yanlışmı duyduklarım kafama takılıyo baya bi bileniniz varsa yazarmı?:sm_confused::CüvCüv:

canım bu durum herkeste farklı olabilyo.benim hastaneye adım ataratmaz gelmişti.sancılarım başlayalı 1.5 -2 saat olmuştu.hastaneye gittiğimde 7 cm açılmam vardı benim.hemen doğumhaneye aldılar yani az daha gitmeseymişim evde doğurcakmışım.

Canım ben tam 40+0 da doğum yaptım... Gece evde suyum geldi ama hiç sancım yoktu... Suyum geldikten 2 saat sonra sancılarım başladı...5 dakikada bir geliyodu. Ve doğumum suyum geldikten tam 12 saat sonra gerçekleşti...

Zaten bebeğin kalp atışını sürekli kontrol ediyorlar. Riskli bir durum olsa sezeryana alırlar galiba...

kızlar bişey sormak istiyorum suyu gelmesi nasıl oluyorr ben 36 haftalığım ve ilk gebeliğim merak ediyorum yazarsanız sevinirim

bende artık suyumun gelmesini dört gözle bekliyorum.korkuyorum sezeryan olmaktan.ve dua ediyorum allahım bi an önce normal doğum yapayım diye.

herkesin suyu gelicek diye bi kaide yok benim sancım bir gün önce yavaş yavaş başladı ertesi gün 5 dk bi sancım geli hastaneye gitiğimde doğum başladı dediler suyum gelmediği için kendileri boşaltı ve bşalmadan 2 saat sonra doğuma girdim yani sancın başlayınca su gelse dai doğum anında olmuyo merak etme hemen hastaneye de gitme evinde sancının sıklaşmasını beklemen daha ii olur

kızlar bişey sormak istiyorum suyu gelmesi nasıl oluyorr ben 36 haftalığım ve ilk gebeliğim merak ediyorum yazarsanız sevinirim

suyun geldigini anlarsin canim resmen söylemesi ayip sümük gibi olan sivi degil
suya benzer yani suyun geldigini koydugun pedte felan fark edersin
bazi insanlarda birden bazilarinda ise az az gelir

ayrica suyun gelmesi herkesde bir olmaz
benimkini mesela dogum esnasinda doktorun patlatmasi ile geldi

bazi insanlarda ise dedigim gibi az az doguma kadar gelebilir

teşekkür edrim canım ee haliyle gün yaklaşıyo ve bilmek gerekiyo sağol

teşkr edrm kızlar.........

kzlar 36+6 günlük hamileyim son birkaç gündür sölemesi ayıp çamaşırım ıslanıyor acaba suyummu geliyor ilk hamileliğim tecrübem yok yani.birde sancılarım oluyor ara ara ama fazla uzun sürmüyor.biraz tedirginim sizce bunlar normalmi bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

herkesde farli olur su gelmesi,seninki suyun olabilir,muayeneye git,suyun gelmistirde anlamazsin,susuz kalir bebegin,,,

Merhaba normalde benim yarın dogum yapmam lazim bi kaç gündur belimden agri vuruyor ve rahmimde kasilma ve kasiklarimda ağrı oluyor ama suyum falan hala gelmedi azda gelmedi son 1 gün var ama tık yok eger yarinda bi gelişme olmassa yarin kendim gidicem tecrübelerinizi paylaşır misinz ilk gebeligim bu arada

kzlar 36+6 günlük hamileyim son birkaç gündür sölemesi ayıp çamaşırım ıslanıyor acaba suyummu geliyor ilk hamileliğim tecrübem yok yani.birde sancılarım oluyor ara ara ama fazla uzun sürmüyor.biraz tedirginim sizce bunlar normalmi bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Bana da aynisi oldu. Test pedi verdiler sonra akintin var senin su mu degil gelen dediler.sacmalik şu ki akintiyla suyu ayirt edebiliyorum... sonra baska dr gittim. O da suyumun suan yeterli göründüğünü sancilarimi bekleyebilecegimizi soyledi

herkeste farklı oluyo o suyun gelme olayı ya. benim doğum başladı dedikten sonra patlattılar ve doğumun yani bebeğin çıkış anının kolaylaşacağını söyledi.

Back
X