bebeğin suyunun az olması!!!

htc27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
27
2
86
Gaziantep
kızlar nolur bıseyler soyleyın ıkıgundur canım cok sıkkın
10 martta tam 7aylık oluyorum dun kontrole gıttıgımde doktorum normal dogum yapamıyacagımı bebeğımın hala ters oldugunu ve suyumun az olması sebebıyle dönmeyecegını soyledı ( ve fazlada bısey soylemedı aklım karısık eve geldım. buda canımı sıktı eve gelıp arastırdıgımda okdar cok sey yazıyor kı moralım dahada kotu oldu.benım gıbı aynı sorunu yasayanlar var mı yada dogum yapan? suyun cogalması ıcın neyaptınız,bebegı etkıler mı gelişimini etkıler dıye okudum nolur yardım edın canım cok sıkkın

bir akrabamızdan duymuştum... suyu az olan hamile bir bayan çok su içmiş... suyu artmış demişlerdi... bana " aman suyunu ihmal etme, bol bol iç, bebeğin suyu azalmasın" demiişlerdi...

birde taze meyve diye biliyorum... suyu artırırmış... telaş yapma... bunları bir dene bakalım...

evet aynen bol bol su ıcıyorum ınsallah faydası olur tşk yorumun ıcın

benimde hamileliğimin son günleri.suyum az.dr sadece sola yataark bol bol dinlen dedi çok su içmekle ilgisi yok şu anda bebk büyüdüğü için böle olmuş dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…