Bebeğin durumu nasıl peki ? Havuç suyu bebeğim suyunu artırıyor diyolardıMerhabalar 17 haftalık hamileyim 10 Dr gezdik ve tüm Dr lar suyunun tamamen bittiğini ve gebeliği sonlandırmam gerektiğini söylediler bu durumu yaşayan var mı?
Hastahaneye yatışı sadece sonlandırma için kabul ediyorlar bende yatış yapmıyorum o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum Allah yardımcımız olsunBenimde 18haftalik kanama ile hastaneye gittim suyu bitmişti beni 1 hafta yatirdilar su geliyor mu diye test yaptilar negatif çıktı ama cok sulu kanamam devam ediyordu o şekilde 20 gün doldurduk il il gezdik çaresi yok denildi sonlandi yani hastanede yatış yap eğer düzelme olmazsa Allah'ın takdiri güçlü olmaya çalış ALLAH şifa versin
allah görünmez kapılar açıp yardım etsin inşallahHamileliğimin başından sebepsiz lekelenme kanama oluyordu.Dr takibindeydim hatta bir hafta hastanede yattım 10 gün sonra kontrol randevumda öğrendik çok zor günlerdir çare arıyoruz
Kalp atışı devam ediyor ama gelişimi gerilemeye başlamış diyor Drlar hiç anlamıyorum suyum falan gelmedi ama kanamalarım devam ediyordu suyunun bittiğini öğrendikten sonra kanamam durdu.Drlar akacak bişey kalmadığı için diyorlar 10 Dr gezdik tek bi çare söyleyen yok18 haftalıkken aynı şeyi yaşadım, kızımda kromozom bozukluğu vardı o yüzden bitti suyu, bebeğinin durumu nasıl
Amin Allah razı olsunallah görünmez kapılar açıp yardım etsin inşallah
Hiç olmadığı için arttırmak mümkün değil diyorlar yavrum ultrasonda iki büklüm hareket edemiyorBebeğin durumu nasıl peki ? Havuç suyu bebeğim suyunu artırıyor diyolardı
Kalp atışı devam ediyor ama gelişimi gerilemeye başlamış diyor Drlar hiç anlamıyorum suyum falan gelmedi ama kanamalarım devam ediyordu suyunun bittiğini öğrendikten sonra kanamam durdu.Drlar akacak bişey kalmadığı için diyorlar 10 Dr gezdik tek bi çare söyleyen yok
Aynı şey başıma geldi malesef kalp atışı duruyor belli süre sonra önce gelişim duruyor sonra kalp atışıKalp atışı devam ediyor ama gelişimi gerilemeye başlamış diyor Drlar hiç anlamıyorum suyum falan gelmedi ama kanamalarım devam ediyordu suyunun bittiğini öğrendikten sonra kanamam durdu.Drlar akacak bişey kalmadığı için diyorlar 10 Dr gezdik tek bi çare söyleyen yok
Enfeksiyon değerlerin o kadar yüksek değil ama sebebi olabilir diyorlar ,bebeğin böbrekleri olmayabilir diyorlar ,su olmadığı için tam anlamıyla detaylı incelenemiyor,böbrekleri olup idrarını yapamıyor olabilir diyorlar tam anlamıyla onlarda sebebini bilmiyor..Aynı şey başıma geldi malesef kalp atışı duruyor belli süre sonra önce gelişim duruyor sonra kalp atışıenfeksiyondan mi suyun bitti acaba, bisey diyorlar mu
Allah yardımcın olsun çok zor bi durum ama malesef biten suyun düzelme ihtimali yokEnfeksiyon değerlerin o kadar yüksek değil ama sebebi olabilir diyorlar ,bebeğin böbrekleri olmayabilir diyorlar ,su olmadığı için tam anlamıyla detaylı incelenemiyor,böbrekleri olup idrarını yapamıyor olabilir diyorlar tam anlamıyla onlarda sebebini bilmiyor..
Mthfr genim homozigot benim pıhtılaşma için sulandırıcı kullanmana gerek yok dediler ilk çocuğumda kullandığım için bundada kullanıyordum kanama olunca kesmemi söylediler bende yapmayı bıraktım kanama dursun diye kanamam azaldı Dr kullanmayacağız o zaman dedi
Allah razı olsun sanırım bugün yatışı kabul edeceğim hiç istemiyorum ama çarem yok kalbinin atması beni çok üzüyor yaşıyor hala yavrum..Allah yardımcın olsun çok zor bi durum ama malesef biten suyun düzelme ihtimali yokazalsa yine havuç suyu falan ise yarayabilir, çok doktora gittim bende..
Damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış dün akşam yavrumdan ayrıldım Allahım sabır versin hepimizeKıyamam sana Allah yardımcın olsun yemin ederim içim burkuldu şubata bende yaşadım aynı şeyi korkma sakın detaylıya alcaklar seni heyete girmen gerek zaten ileri haftalardaysan orda detaylıda herşeyi görüyorlar benim bebeğimin kromozom bozukluğu olduğu için mesanesi tıkalıydı suyum bitmişti çaresi yoktu.aminosentez yaptırabilsen keşke nedenini öğrenebilirsin en azından işler uzamadan hangi ildesin izmirdeyden doktor önerebillirim Allah yardımcın olsun kardeşim
3 perinatologla görüştüm teşekkür ederim dün akşam normal doğumla gitti kuzum Rabbim tekrarını yaşatmasınAmin başka bi hastane imkanin varsa git ben 2 perinatoloji ye muayne oldum son karari perinatoloji veriyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?