Biliyorum çok zor Allahım yardımcın olsun eşin içinde senin içinde inançlıysan Allah’a sığın canım benim rabbim anlımıza böyle yazmış meleğin hep yanında cennete senin şefaatçın olcak böyle düşün ya da etrafına bak şu forumda bizim gibi binlerce Kadın var hepsi bir şekilde toparlanıyor ben hala bazen girip yorumları okuyorum tekrardan geçmiş olsun Allah şifa versin
canım çok geçmiş olsun Allah sana güç versin herkesin bir sınavı var ben de bebeğimi kalp durmasınile kaybetmiştim çok ağladım ama dediler şehit anneleri var aslan gibi çocuklarını kaybeden anneler var onlar ne yapsın Allahın bir bildiği var doğumdan sonra hemen kaybeden var hayat zor
Merhabalar 17 haftalık hamileyim 10 Dr gezdik ve tüm Dr lar suyunun tamamen bittiğini ve gebeliği sonlandırmam gerektiğini söylediler bu durumu yaşayan var mı?
Ah canım benim Allah sana sabır versin inşallah ne kadar zor Güçlü ol üzül ama yeniden toparlan en kısa sürede yine bebeğin olur maalesef bunları yaşamayan kadın o kadar az ki ellerine aldıkları büyüttükleri kocaman adam yaptıkları evlatlarına veda eden anneler var hayat zor bir sınav
Ah canım benim Allah sana sabır versin inşallah ne kadar zor Güçlü ol üzül ama yeniden toparlan en kısa sürede yine bebeğin olur maalesef bunları yaşamayan kadın o kadar az ki ellerine aldıkları büyüttükleri kocaman adam yaptıkları evlatlarına veda eden anneler var hayat zor bir sınav
Canım öncelikle başınsağolsun Rabbim bu acıyı tekrar yaşatmasın çok üzgünüm mesajını yeni gördüm kendimi psikolojik olarak toparlamadan ev taşıma sürecine girmiştim…
Allahım en kısa zamanda sağlıklı afiyetli hayırlı evlatlar nasip etsin…
Gerçekten çok zor o acı yüreğinin bi tarafında alev alev yanıyor ama çok şükür Rabbim zamanla acıyı hissetmeni azaltıyor cennette şefaatçi meleklerimiz onlar…