bebeğin ufak hareketleri olabilir mi?

ben daha hissedemedim ya Daha doğrusu hissetmek nasıl bir his bilmiyorum. Ne hissediyorsunuz o sırada, kasılmalar falan değil di mi?

AYNEN 4, AYA GIRDIM HISSETMEYE BAŞLADIM TUMSEKLERI 54 KILOYLA HAMILE KALDM SUAN 61 IM
size de az kalmiş Allah saglıkla kucağınıza almayı nasıp etsin :) bizde 25 haftalık olsak da bizde kıpır kıpır hissetsek :)
ama su an daha eşim hissedemiyor bir tek ben damar atarmıs gibi hissediyorum

size de az kalmiş Allah saglıkla kucağınıza almayı nasıp etsin :) bizde 25 haftalık olsak da bizde kıpır kıpır hissetsek :)
ama su an daha eşim hissedemiyor bir tek ben damar atarmıs gibi hissediyorum
vakıt gecmıo arkadasım bı an once 10 subat gelse dıorum hepımız sağlıcakla alsak kucagımıza

hah evet kelebk gibi tam tarifi bu
Canim seyrime olur sol tarafında bnde de oldu rahmin de artık genisledigi için titreme gibi hareketler olur bn 45 kilo hamile kaldım şuan 50 kiloyum bağırsak hareketiyle o seyrime tamamen farklı bn çok net hissetmiştim ama şuan hiç hissetmiyorum

Son aylarda hareketli ise bebeginiz eğer ooo neler olacak neler...:)iyi şeyler merak etmeyin:) dans edecek karninizin bi tarafi duzken obur tarafta takla atıyor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…