- 6 Eylül 2016
- 223
- 294
- 33
- 37
- Konu Sahibi minikmavikus
-
O cocugun bi sey anlamadigini dusunuyosaniz cok ama cok yaniliyorsunuz. Ben 2 yasindayken babam anneme tokat atmisti, annem hatirladigimi duyunca sok oldu. Oyle cok net degil silik silik ama hatirliyorum. Hatirlamasa bile onlar her seyi anliyorlar, lutfen cocuklarinizin yaninda tartismayin. Boyle kavgalar yuzunden o cocugun psikolojisi bozulur
Biliyoum bizim tartışma adabımız yok farkındayım tahammül sınırımız çok düşük malesef saygı da bi kere gidince bi daha gelmiyor sanırım çünkü nasılsa söyleyince bişe olmuyor diye düşünüyor insangerçekten çok üzücü
birbirinize saygınız kalmamış sevginiz yok olmaya devam ediyor birde bunlara şahit bir çocuk var
eger agzınıza geleni söyleyince rahatlıyorsanız bunu kagıda yazarak yapın ama lütfen sesli okumadan eşinizin eline tutuşturmadan çöpe atarak imha edin.
yazmak insanı rahatlatan bir terapi yöntemidir...
eşinizle aranızda ki saygıyı korumaya özen gösterin sonra çocuklar bize bakıp bizi ornek alıp sonra da çocugum beni dinlemiyor saygısı yok diye dert yaşıyoruz
Çok üzücü ve yaşanmış bir ders aslında benim için. Dikkat etmek istiyorum ama huy mu bilmiyorum geçmiyor geçmiyorbenim anne babam da sizin gibiydi. cok ufak sebeplerle kavgaya başlar birbirlerine çirkin şeyler söyler belki bir yarım saat sonra hicbirsey yok gibi davranıp kuslugu sürdürmemeyi marifet sayarlardı. hiç mutlu hissettiğimi hatırlamıyorum onlarla. Yani ikisiyle tek tek vakit geçirirken değil de ikisi bir aradayken hep huzursuzdum sıradan bir sohbet çirkin bi kavgaya dönüşebilirdi. liseyi dışarda okudum tatilleri dedem ve buyukannemle geçirdim kardeşim de tum tatillerini benim yanımda geçirdi.
ona mutlu bir çocukluk borçlusunuz. sinirlendiginizde ortamı terk edin,sakinlesmeye çalışın. eşinizle konuşun birlikte aşmaya çalışın. bir çok çözüm bulunabilir ama kaybedilen zaman geri gelmezÇok üzücü ve yaşanmış bir ders aslında benim için. Dikkat etmek istiyorum ama huy mu bilmiyorum geçmiyor geçmiyor
Uykusuz kaldığım için agresifsin geçer iş bölümü yapın uykunu tam al geçer.Çok üzücü ve yaşanmış bir ders aslında benim için. Dikkat etmek istiyorum ama huy mu bilmiyorum geçmiyor geçmiyor
Nasıl oluyorsa eşim benden yorgunUykusuz kaldığım için agresifsin geçer iş bölümü yapın uykunu tam al geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?