Çocuk Hastalıkları bebeğinde atopik dermatit alerji sorunu yaşayan anneler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
cnm uc yas altı eger cıkmadıysa suphelı 3 yas olunca yenıden bakılıyor
ama uc yas altında cıktıysa garantı var demek
İnşallah yoktur o zaman , tüm bebişlere şifa versin Allah.

Buda pasamın sımdıkı halı

cok sukur o cıldınden eser kalmadı

Maşallah :nazar: Allah bağışlasın. Ne güzel çözmüşsünüz.:nazar::nazar::nazar:

zadetan die bi damla verdi ama tam oalrak ne işe yarıyor anlamış değilim siz kullandınızmı bu damlayı
bu resmi bu gece çektim bu şekilde yara hiç geçmiyor bazen sönüyor ama genelde kuru bu bölgeEki Görüntüle 933115

Çok geçmiş olsun
Kaşıdıkça kazıyo galiba.
O damlayı kullandım işe yaramadı. Doktor zyrtec verdi. faydasını görüyoruz çok şükür.

Sızlere ıyı geceer dılıyorum
mınık kuzularda ınsalla en yakın zamanda atlatırlar

ovvv kıyamam bebegıme bızımde en alevlı halı oleydı bırde sıznkı daha buyuk yolarda
o damlayı pesembe gunu kuzenıme dr verdı dut urunlerıe alerjısı oldugu ıcın on damla
anne sutu dısında bırsey alıyrmu

hayır sadece emiyor

benim 4.5 yaşında kızım var.2 aylıkken atopik dermatit teşhisi kondu.moralini bozmak istemem ama 8 ay geçmedi.Sürekli kortizonlu kremler kullandık.Sebamed ürünleri kullandık.yüzde yüz pamuk kıyafetler giydirdik.Doktorun verdiği krem sayesinde geçti.Ama bu kez alerjik bronşit oldu.Hala da devam ediyor.Ufacık bir terlese hemen bronşit oluyor.Alerji testleri yaptırdık genetik dendi.Bu tür çocukların bünyesi daha hassas olduğundan çabuk ve ağır hastalanıyorlar.Çok dikkat etmen gerek.Neyse ki 7 yaşına kadar geçermiş.Vücut kendini yeniliyormuş bu yaşta.Yüzüne yapabileceğin tek şey nemli tutmak.doktorun tavsiye ettiği nemlendirici kremi kullanmak.Allah kolaylık versin...

benim 4.5 yaşında kızım var.2 aylıkken atopik dermatit teşhisi kondu.moralini bozmak istemem ama 8 ay geçmedi.Sürekli kortizonlu kremler kullandık.Sebamed ürünleri kullandık.yüzde yüz pamuk kıyafetler giydirdik.Doktorun verdiği krem sayesinde geçti.Ama bu kez alerjik bronşit oldu.Hala da devam ediyor.Ufacık bir terlese hemen bronşit oluyor.Alerji testleri yaptırdık genetik dendi.Bu tür çocukların bünyesi daha hassas olduğundan çabuk ve ağır hastalanıyorlar.Çok dikkat etmen gerek.Neyse ki 7 yaşına kadar geçermiş.Vücut kendini yeniliyormuş bu yaşta.Yüzüne yapabileceğin tek şey nemli tutmak.doktorun tavsiye ettiği nemlendirici kremi kullanmak.Allah kolaylık versin...

teşekkür ederim doktorumda uyardı bu konuda astım ve bronşite çok yatkın olurlar çok koruman lazım dedi.
ben kortizonlu krem kullanmamaya çalışıyorum ilerlememesi için sürekli mustelanın kremi ile kremliyorum
yumurta süt ve süt ürünleri kullanmıyorum.
şimdilik kontrol altında umarım büyüdükçe geçer çok üzülüyorum onu gördükçe rabbim dermansız dert vermesin
keşke bir tedavisi olsa :(

teşekkür ederim doktorumda uyardı bu konuda astım ve bronşite çok yatkın olurlar çok koruman lazım dedi.
ben kortizonlu krem kullanmamaya çalışıyorum ilerlememesi için sürekli mustelanın kremi ile kremliyorum
yumurta süt ve süt ürünleri kullanmıyorum.
şimdilik kontrol altında umarım büyüdükçe geçer çok üzülüyorum onu gördükçe rabbim dermansız dert vermesin
keşke bir tedavisi olsa :(

bronşit konusunda sana tavsiyem asla terletmemendir.terlerse sırtına bez koy,eğer terliyse ve o ter üzerinde kurursa ertesi gün bronşit oluyor.Yaz veya kış farketmiyor.evde oda kokuları kullanma,evi sık sık havalandır.bir de mümkünse kışın şehir değiştirmemeye çalış,hava değişimine dayanamıyorlar.Allah şifa versin inşallah...

bronşit konusunda sana tavsiyem asla terletmemendir.terlerse sırtına bez koy,eğer terliyse ve o ter üzerinde kurursa ertesi gün bronşit oluyor.Yaz veya kış farketmiyor.evde oda kokuları kullanma,evi sık sık havalandır.bir de mümkünse kışın şehir değiştirmemeye çalış,hava değişimine dayanamıyorlar.Allah şifa versin inşallah...

terlemiyor şükür bazen yattığı zaman kafası terliyor yatakta diğer tarafa yatırıyorum ozaman Ankarada olduğumuz için hava kuru malum onun faydası sanırım.
şehr değişikliği uyarın içind eteşekkür ederim umarım gerek kalmaz :(

Acaba bu hastalikta sivilce gorunumunden cok kizariklik ve kabarti mi soz konusu?? 1aylik kizimda daha cok sivilce var ve yeni dogan aknesi mi yoksa atopik mi ayirt edemedim:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X