- Konu Sahibi filizerdem
bızde atopık dermatıt 2.ayda basladı su 8 aylık. basta kortızonlu krem kullanınca 1*2 gunde gecıyordu ardından nemlendırıcı ıle devam edıyordur ama son ıkı aydır kortızonlu kremı bırakır bırakmaz baslıyor hergun kullanmak ıstemıyorum ama tek basına da nemlendırıcının bı faydası yok en son hacettepeden bı prof alerjı uzmanına gıttık derı testı yapıldı sırtından bısey cıkmadı o drun tavsıyelerını paylasmak ıstedım sızınle......hergun kuvet suyla doldurulup ıcınde bekletılecek bebek 4-5 dk sonra kurulamadan nemlendırıcı surulecek-bıoderma atoderm pp- kızarıklıklar gorulmeye basladıgında -bızde boyun ve dız arkasında var- hemen kortızona baslanacak -euvomate krem- ayrıca gunde 3 kez bıoderma atoderm surulecek....faydası oldu ama tam olarak gecmedı....kortızon surmeyınce hemen alevlenoyor bu da cok uzuyor benı...ama drun dedıgıne gore kullanılan kortızon cok dusuk dozluymus ve zararı yokmus...yıne de tam ıkna olmadım...Allah hepımıze kolaylık versın...bebeklerımızı daha buyuk dertlerden esırgesın
canım geçmiş olsun.aynı doktora gitmişiz galiba.yarın da kontrolümüz var tekrar.banyo iyi gelmiyo oğluma