evet cnm benim oğlumdada karşılaştık bu durumla...bende 6 aylşık falan hamileyken öğrendim..ama benim doktorun bunun erkek bebklerinde olabileceğini vede çoğunluğunun doğmadan eski boyutuna geldiğini söyledi..yada doğunca afedersin ilk çişini yapanınca düzelir dedi...bende çok üzülmüştüm ama araştırdım gerçekten sık olan işey..hele ki erkek bebklerde..
üzülme..geçiyo..aklına kötü bişey getirme..bak benim oğlumdada geçti..doğduğunda kontrolde herşeyin normal olduğunu söyledi....geçti yani..üzülme normal bi durum..şu andada 2 yaşında
evet cnm benim oğlumdada karşılaştık bu durumla...bende 6 aylşık falan hamileyken öğrendim..ama benim doktorun bunun erkek bebklerinde olabileceğini vede çoğunluğunun doğmadan eski boyutuna geldiğini söyledi..yada doğunca afedersin ilk çişini yapanınca düzelir dedi...bende çok üzülmüştüm ama araştırdım gerçekten sık olan işey..hele ki erkek bebklerde..
üzülme..geçiyo..aklına kötü bişey getirme..bak benim oğlumdada geçti..doğduğunda kontrolde herşeyin normal olduğunu söyledi....geçti yani..üzülme normal bi durum..şu andada 2 yaşında
yok cnm hiç öyle extra bişey yapmadım hamileyken..doğumdan sonra hemen geçti bişey yapmadan...üstteki arkadaşın geçmemiş tabiki geçmeyebiliyoda ama bu çok nadir...sen iyi düşün ii olsun
lütfen banada cevap verin. bugün kontrolüm vardı. 24. haftam. doktorum iki tane şişlik olduğunu söyledi bebeğin böbreğinde. çok küçük olduğu için sorun teşkil etmiyor dedi.erkek çocuklarda olabiliyor dedi. idrarını oraya kaçırıyormuş.bunu yaşayan varmı
canım benım bebegım kız benım bebegımde de var ama sadece sag da dr senı cok korkutmus benı de korkuttu ama eve gelınce arastırdım baska dr sorduk ettık bu drum gecermıs genelde cok takma ama denıldıgı gıbı erkek bebeklerın %50sınde varmıs bu durum ama benımkı kız dusunmemeye calıs gececek
lütfen banada cevap verin. bugün kontrolüm vardı. 24. haftam. doktorum iki tane şişlik olduğunu söyledi bebeğin böbreğinde. çok küçük olduğu için sorun teşkil etmiyor dedi.erkek çocuklarda olabiliyor dedi. idrarını oraya kaçırıyormuş.bunu yaşayan varmı
Canım tekrar tekrar yazmayayım eski konularda çok yazdım oradan oku istersen bizim hikayemizi.
senın bebıs kız mıydı canım erkek mıydı erkek bebeklerde olurmus ya cogunlukda
tamam cnm cok saol
sorularim cok oldu ama bisey daha ogrenmek istiyorum ben cok cay icerim normalden cok acaba bumu tetikledi bebegin bobrek meselesini?
Simdi azalttim cayi agzim dilim kurudu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?