Bebeginde bobrek genislemesi yasayanlar oldumu sonuc nedir

sevil_8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
618
2
116
Diğer
Selam herkese.Arkadaslar 23-24 haftalik hamileyim
Ultrasona girdim bugun ve oglumun her 2 bobreginde genisleme varmis
Bu durum beni cok uzdu
Bu dururmla karsilasan oldumu hic
Bilgilerinizi paylasin lutfen
tesekkurler

evet cnm benim oğlumdada karşılaştık bu durumla...bende 6 aylşık falan hamileyken öğrendim..ama benim doktorun bunun erkek bebklerinde olabileceğini vede çoğunluğunun doğmadan eski boyutuna geldiğini söyledi..yada doğunca afedersin ilk çişini yapanınca düzelir dedi...bende çok üzülmüştüm ama araştırdım gerçekten sık olan işey..hele ki erkek bebklerde..
üzülme..geçiyo..aklına kötü bişey getirme..bak benim oğlumdada geçti..doğduğunda kontrolde herşeyin normal olduğunu söyledi....geçti yani..üzülme normal bi durum..şu andada 2 yaşında

cok saol cnm valla rahatladim benim de doktorum oyle dedi aynen cisini yapinca gecer dedi
ama yine de bilgilenmek istedim
tesekkur ederim cnm

Allah bagislasin oglunu!
Cnm peki biseyler yaptinmi mesela sivi tuketmek ve ya tuketmemek ve ya ilac falan?

Canım ben yaşadım benim sorunum doğumdan sonra devam etti.İstersen yazdıklarımı oku çok anlattım burda.

yok cnm hiç öyle extra bişey yapmadım hamileyken..doğumdan sonra hemen geçti bişey yapmadan...üstteki arkadaşın geçmemiş tabiki geçmeyebiliyoda ama bu çok nadir...sen iyi düşün ii olsun

yok cnm hiç öyle extra bişey yapmadım hamileyken..doğumdan sonra hemen geçti bişey yapmadan...üstteki arkadaşın geçmemiş tabiki geçmeyebiliyoda ama bu çok nadir...sen iyi düşün ii olsun

tamam cnm cok saol
sorularim cok oldu ama bisey daha ogrenmek istiyorum ben cok cay icerim normalden cok acaba bumu tetikledi bebegin bobrek meselesini?
Simdi azalttim cayi agzim dilim kurudu valla

Bence alakası yok.Bende çay sevmeyen biriyim sadece kahvaltıda içerim.Yani çay içmediğim halde bizde bu sorun oluştu.

lütfen banada cevap verin. bugün kontrolüm vardı. 24. haftam. doktorum iki tane şişlik olduğunu söyledi bebeğin böbreğinde. çok küçük olduğu için sorun teşkil etmiyor dedi.erkek çocuklarda olabiliyor dedi. idrarını oraya kaçırıyormuş.bunu yaşayan varmı

canım benım bebegım kız benım bebegımde de var ama sadece sag da dr senı cok korkutmus benı de korkuttu ama eve gelınce arastırdım baska dr sorduk ettık bu drum gecermıs genelde cok takma ama denıldıgı gıbı erkek bebeklerın %50sınde varmıs bu durum ama benımkı kız dusunmemeye calıs gececek

sağol tatlım ya doktorumda bi tehlike yok dedi ama ben hiç böyle bişey duymamıştım. içimi rahatlattın.geçer inşallah.bebişini öpüyorum

Hepinize ayrica tesekkur ederim bu durumu yasayan biri olarak cok bilgi verdiniz ins bebislerimiz saglikla dogar ve sevindiriri bizleri
Hem benim iki kizim var bu ucuncu bebisim kizlarimda yasamadim boyle bisey o yuzden cok saskinim.Ama takmiyorum fazla sivi tuketimini azalttim.Bobregi fazla yuklenmesin oglusumun dedim.Hepinizi opuyorum
Ama yine de bilgisi tavsiyesi olan olursa her gun bakiyorum buraya lutfen paylassin.Tesekkurler

Canım tekrar tekrar yazmayayım eski konularda çok yazdım oradan oku istersen bizim hikayemizi.

tamam cnm cok saol
sorularim cok oldu ama bisey daha ogrenmek istiyorum ben cok cay icerim normalden cok acaba bumu tetikledi bebegin bobrek meselesini?
Simdi azalttim cayi agzim dilim kurudu valla

yok cnm bunun cayla alakasi yok kesinlikle..ben mesela hic cay sevmem icmem ama bendede oldu..sn genede cay icmeni azalt cünkü demir eksikligi yapiyo...hamilesin bide kendine dikkat etmen lazim..
merak etme cok olagan bisey bu...gecicegine inan..iyi düsün--

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…