bebeğinde doğum lekesi olan varmı

beytiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
189
5
46
Bursa
slm 6 aylık oğluşumun yüzünde doğum lekeleri var.dr 2 yılda geçer dedi umarım geçer.bazen soluyor ağlayınca yad kendini sıknca kızarıyor.bu durumu yaşayanlar varsa lütfen yazışalımm

canım benim kızımında göz kapağında vardı bende sordum gider dediler zamanla gidiyor beyaz tenliyse ağladında beliriyor geçiyor yani meraklanmayın

canım benim kızımında göz kapağında vardı bende sordum gider dediler zamanla gidiyor beyaz tenliyse ağladında beliriyor geçiyor yani meraklanmayın

çok beyaz tenli o yüzden lekeler baya belirgin heleki ağladığında dahada koyu kırmızı oluyor.kızının göz kapağındaki çok belirginmiydi ve ne zaman geçti

benim kızım da 18 günlük göz kapağında ve alnında var inş geçer diyorum bende de varmış bebekken geçmiş annemde geçer diyo ağlayınca kızarıyo çok beyaz tenli olduğu içinde çok belli oluyo sağlıkları yerinde olsunda bunlar geçer inş mutlu bi birey olsun istiyorum böyle ufak tefek şeyleri dert etmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…