Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğinde doğuştan kalpte delik olan annler varmı? iletişime geçmek istiyorum..
benim bebeğimde kalbnde vsd var 2mm. doguma kadar büyük ihtimalle kapanır dediler. oksa dogumdan sonra 2 yaşına kadar büyük olasılıkla kapanır dediler. ayrıntılı ultrasonda görmüşlerdi. 38 haftalık hamileyim. bu cuma tekrar bakacaklar ayrıntılıda kapanmışmı diye.
slm cnm öncelikle geçmiş olsun benim kızımda VSD,ASD vardı 8 aylıkken ameliyatla kapattılar delikleri çok şükür şimdi 9 yaşında ve maşallah çok sağlıklı
meraba peki delik kaç cm kapattılar problemmi olduki kapattılar baya uzun zaman olmuş tabi ilaç kullandınızmı hiç bide nerde ameliyat oldu..
,
slm cnm ilaç tedavisi uygulandı ama kızım gelişmedi kilo alamadı zaten kilo alsa kendiliğinden kapanırmış
7mm di bitanesi onu patch la kapattılar yani parça koydular diğerini dikişle
ameliyatı viyanada yaptırdık çok şükür kızım şimdi çok sağlıklı çok zor bi süreçti ama geçti
senin bebeğin doğdumu?allahım yardımcın olsun
eğer doğmadıyda hiç korkma doğduktan sonra büyük ihtimalle kapanıyomuş benim kızım erken doğduğu ve zayıf olduğu için kapanmadı
kullandığımız ilaçlar
lanitop
aldactone
lasix
maltofer daha başka da vardı şuan aklımda değil
bide neden viyanada yaptın ameliyatı..meraba canım bebğim doğdu 39 haftalık ve yaklaşık olrak 3910 doğdu bir haftalıkkken anladık şuan 3 tane ilaç kullanıyoruz.şuan 3, aynı doldurmak üzere ayda yaklaşık olarak 400- yada 500 gr alıyoruz iştahımız çok yok ..ilaç kullanmadan önce iyiydik ama ilaçlar çok sıkıntı yaratıyo haliyle çok zor anlar yaşıyoruz eşimle ben yakında bir psikiyatri den destek almak zorunda kalabiliiz galiba işallah benim oğlumda toparlar. allaha hep dua ediyorum .bebği hasta herkese şifa göndersin evladının hasta olması çok büyük üzüntü yaratıyo.. ama ona rağmen hareketli bi bebek.ama ilaçlardan kusuyo sevmiyo.
meraba canım bebğim doğdu 39 haftalık ve yaklaşık olrak 3910 doğdu bir haftalıkkken anladık şuan 3 tane ilaç kullanıyoruz.şuan 3, aynı doldurmak üzere ayda yaklaşık olarak 400- yada 500 gr alıyoruz iştahımız çok yok ..ilaç kullanmadan önce iyiydik ama ilaçlar çok sıkıntı yaratıyo haliyle çok zor anlar yaşıyoruz eşimle ben yakında bir psikiyatri den destek almak zorunda kalabiliiz galiba işallah benim oğlumda toparlar. allaha hep dua ediyorum .bebği hasta herkese şifa göndersin evladının hasta olması çok büyük üzüntü yaratıyo.. ama ona rağmen hareketli bi bebek.ama ilaçlardan kusuyo sevmiyo.
slm cnm viyanada yaşıyoduk orda yaptırdık 4 senedir de istanbuldayız
nolur üzme kendini allahım beterinden saklasın inan bende çok üzülüyodum yavrum hasta diye ama
hastanedeki diğer hasta çocukları görünce allahıma şükür ettim
ben yine şanslıyım tek ameliyatla kurtulucak dedim kendime öyle atlattık
ameliyattan sonra 10 gün yoğun bakımda kaldı hiç uyandırmadılar burundan beslendi uyanınca biberonu emmeyi bile unutmuştu yavrum
doğduğunda 1buçuk kiloydu 4 kiloylada ameliyat oldu bak senin yavrunun kilosu iyi maşallah
allahım yardımcın olsun rabbim yavruna acil şifalar versin
eğer koyabilirsem ameliyat resimlerini eklerim buraya
merhaba öncelikle geçmiş olsun inş en kısa zamanda sorun hallolur. Benim bi yakın arkadaşım var onun da bebeğinin doğar doğmaz kalbinde sizin dediğiniz gibi sorun vardı. Çocuğu ağladığında bile hemen nefesi kesiliyordu morarıyordu çok zor bi durum ağlatmaması gerekiyordu birde çocuk olunca nasıl ağlamasın düşünün yani. 3 yaşından sonra iyileşti, biraz zor günler geçirdi ama şükür ki ilaç tedavisiyle böyle bi sorunu da atlattılar çok şükür, tedavisi olunca geçiyor diye biliyorum.:44:
merhaba öncelikle geçmiş olsun inş en kısa zamanda sorun hallolur. Benim bi yakın arkadaşım var onun da bebeğinin doğar doğmaz kalbinde sizin dediğiniz gibi sorun vardı. Çocuğu ağladığında bile hemen nefesi kesiliyordu morarıyordu çok zor bi durum ağlatmaması gerekiyordu birde çocuk olunca nasıl ağlamasın düşünün yani. 3 yaşından sonra iyileşti, biraz zor günler geçirdi ama şükür ki ilaç tedavisiyle böyle bi sorunu da atlattılar çok şükür, tedavisi olunca geçiyor diye biliyorum.:44: