Bebeğinde Doğuştan Yemek Borusu Problemi(özofagus atrezisi) Olanlar

boran23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
75
1
36
Eskişehir
34 haftalık hamileyken sıvım artmaya başladı ve doktorum ayrıntılı bakılmasını istedi.ve bebekte yemek borusu problemi olduğu ortaya çıktı.doğum sonrası net olarak yemek borusundaki sorun ortaya çıkacak ama aranızda bu sorunu yaşayan var mı?

Merhaba,
bende şuan 27 haftalık hamileyim ve bebeğin midesinin küçük görünmesi sebebi ile bize de aynı teşhis kondu. siz neler yaptınız doğumdan sonra problem var mıydı bilgi almak istedim.

Merhaba,
bende şuan 27 haftalık hamileyim ve bebeğin midesinin küçük görünmesi sebebi ile bize de aynı teşhis kondu. siz neler yaptınız doğumdan sonra problem var mıydı bilgi almak istedim.
Merhabalar . Bende 35 haftalık hamileyim ve benim bebeğime De mide cebi küçük dediler. Siz Doğum yaptıktan sonra neler yaşadınız lütfen yardımcı olun

Merhabalar . Bende 35 haftalık hamileyim ve benim bebeğime De mide cebi küçük dediler. Siz Doğum yaptıktan sonra neler yaşadınız lütfen yardımcı olun
Merhabalar ben 34.haftada Doğum yaptım.özofagus atrezisi olma ihtimaline karşı biz çocuk cerrahı bulup onunla görüşmüştük. Ve ne yazık ki Doğum sonrası beklenen oldu bebeğim özofagus atrezili doğdu. 2 ay yoğun bakımda kaldı.şimdi çok şükür kucağımda emziriyorum şuan onu. Korkularım tam geçmese de bugünümüze şükrediyorum. Allah beterinden korusun diye.
Hiç çanınızı sıkmayın. Bebeğiniz için güçlü olmak zorundasınız.
Şuan yapabileceğiniz en iyi şey bu ihtimale karşı doğumunuzu planlamanız. Hiç bişey olmayadabilir. Ama hazırlıklı olmakta fayda var. Yardımcı olabileceğim bişey varsa her zaman seve seve yardımcı olurum.
Dediğim gibi çanınızı hiç sıkmayın herşey Allah tan çok şükür ki tedavisi yapılabilen bir rahatsızlık öyle düşünün.

Merhaba nasılsınız bebeğiniz nasıl oldu benim bebeğimde atrezili doğacak muhtemelen cerrahımızı falan ayarladık gün sayıyorum ve çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…