Bebeğinde gelişim geriliği olanlar,yardım lütfenn!!

ilekin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
10
0
86
Bursa
Merhaba arkadaşlar,36 haftalık hamileyim.Dünkü kontrolümde bebeğimin baş çevresi 36.haftada,fakat karın çevresi ve FL si 32.haftada çıktı.Şimdiye kadar sürekli 2haftalık gerilik vardı ama birden 2 haftalık gerilik 4 haftaya çıkmış,nasıl oldu anlamadım.Dr gelişim geriliği var dedi.Moralim çok bozuk,baş çevresi normal,karnı küçük.Şimdi bebeğimin kafası bedenine göre çok mu büyük doğacak.Stres yapmamam gerekiyor ama kafam hiç rahat değil.
Benim durumumda olan varmı veya yakın çevresinden bu durumda olup doğum yapan var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.

Cnm öncelikle sakin ol biliyorum çok zor ama dua etmekten ve tevekkül etmekten başka çaremiz yok.Benim de karın çevresi 3 hafta geri çıkmıştı.Doktorum bu gerilik 4 haftaya da çıkabilir panik yapma.Sadece düzenli kontrol edeceğiz dedi.Ve kontrolleri arttırdı.Allah şükür diğer hafta 1 hafta daha gelişmiş.Doktor böyle şeylerin olabileceğini bazen hafta hafta değişebildiğini söyledi...Sonuçta ultrason cihazı yani bu %100 doğru sonucu verecek diye bişey yok...

Cnm öncelikle sakin ol biliyorum çok zor ama dua etmekten ve tevekkül etmekten başka çaremiz yok.Benim de karın çevresi 3 hafta geri çıkmıştı.Doktorum bu gerilik 4 haftaya da çıkabilir panik yapma.Sadece düzenli kontrol edeceğiz dedi.Ve kontrolleri arttırdı.Allah şükür diğer hafta 1 hafta daha gelişmiş.Doktor böyle şeylerin olabileceğini bazen hafta hafta değişebildiğini söyledi...Sonuçta ultrason cihazı yani bu %100 doğru sonucu verecek diye bişey yok...
merhaba denizcim,sen doğum yaptın mı,yoksa hala hamilelik devam mı?evet dua etmekten başka yapacak bişey yok ama stres yapmadan duramıyor insan.ben kaç aydır haftada bir kontrole gidiyorum,nst ye giriyorum 3 kez oldu.nst de problem yok,dopler i iyi,sıvı iyi ama birden gerilik 4 haftaya çıktı.kafama takılan baş çevresi tam haftasıyla uyumlu,karın çevresi fl si 4 hafta geri.Allah yardımcımız olsun..

Back
X