bebeğinde hidrosefali problemi yaşayanlar yardım lütfen

Evet gerçekten çok zor bir süreç,Allah a sığındık bekliyoruz,İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Rabbim yardımcınız olsun sizi çok iyi anlıyorum.İnşallah tevekkül sabır ve sonunda selametle çıkarsınız bu büyük imtihandan

iyiakşamlar canım nasılsın bebeğin nasıl.seni tanımıyorum ama inan hep dualarımdasın.rabbim hakkında hayır lı olnaı versin hakkında hayırlı olana gönlünü razı eylesin.

iyiakşamlar canım nasılsın bebeğin nasıl.seni tanımıyorum ama inan hep dualarımdasın.rabbim hakkında hayır lı olnaı versin hakkında hayırlı olana gönlünü razı eylesin.

Allah razı olsun,amin İnşallah.Karın ağrılarım var ara ara,bebeğin durumunu ayın 17 sinde öğreneceğim İnşallah,haraketleri iyi şu anda,teşekkür ederim ilgin ve duaların için.

Allah razı olsun,amin İnşallah.Karın ağrılarım var ara ara,bebeğin durumunu ayın 17 sinde öğreneceğim İnşallah,haraketleri iyi şu anda,teşekkür ederim ilgin ve duaların için.

hayırlı sonuçlar çıkar inşallh

sevgili anneler üzülmeyin ben 36 yaşındayım ileri derecede hidrosefali hastası oldugumu 30 yaşında ve 2 çocuk annesiyken öğrendim.üstelik çok ilerlemiş olduğunu ve ameliyat şansımın olmadıgını söyledi doktorlar.2,5 yaşında iken bayılıyormuşum doktorlar kardeş kıskançlığından demişler ailem pek üstünde durmamış.aslında hidrosefaliden dolayı imiş.allahtan ilerlemesi durmuş.şimdi 3. çocuguma hamileyim..korkmayın çocugunuzun zekasında vs.. herhangibir sorun olmaz.ben eczacıyım en iyi eczacılık fakültelerinden birine iyi bir puanlar girdim 4 yılda bitirdim.kafamın biraz büyük oldugunun farkındayım..dışardan kimse farketmese de.. doktorlar ameliyatın küçük bebeklerde başarılı sonuçlar verdiğini söylediler. yetişkinlerde başarılı olamıyormuş pek..Allah bebeklerinize sağlık sizlere kolaylık versin

Bizdeki problem sadece hidrosefali değil yanında daha birçok anomali mevcut,tabi Rabbim büyük İnşallah sağlıklı kucağıma almayı nasip eder.

Mrb arkadaslar bana da 17.haftamda hidrosefali dediler.lateral ventrikul 13 mm.bir suru anomaliden bahsettiler.bebegin tahliye edilmesi daha uygunmus falan.tabiki kabul etmedim ki benim sagligimada zarari yokmus bebegin gelisiminin bu durumda dinimizce de caiz olmuyor zaten.Ancak surekli arastirmaktan yorulmus durumdayim.Bu sekilde erken donemde teshis konulup devam eden anneler var mi?lutfen birbirimize destek olalim...

Merhaba bensw sizinle aynı yollardan gectim hamileliğimin 7. Ayinda hidrosefali dediler mete'm e istanbuldaki butun hastaneleri gezdik hergün dua ettik allahim dualarimizi kabul etti sukurler olsun dogumdan sonra kafadan ultrason cekildi ve hicbirseyi yok dendi hamilelkk surecinde boyle seyler olabiliyormus . ogluaumjn sadece kafasi normale gore 1 cm buyuk onun icinde yarin kontrole gidecegiz insallah mutlu bir sekilde donecegiz

Evet canım var,28 şubatta doğum yaptım,bebeğim yoğun bakımda şu an,başka birçok anomali mevcut,hatta dr.ların söylediğinin fazlası bile var,ama biz umudumuzu kaybetmedik,iyi olacağı günü bekliyorum.

Yazdıklarınız beni çok duygulandırdı. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…