Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bizimkinin en sari hali bu.
Bizim ki de önce bu renk ti canım bizde biraz da bagirsak enfeksiyonu vardı antibiyotık kullandım biraz sariya döndü bide 1 aydır diyet yapıyorum bn sen nezamndr yapion bnm ki sarı oluyo ama içinde kan oluyo çoğu zaman sumuksulukte biraz var tbi buna şükür önce daha kotuyduk bizde genelde egzAma ile belli oluyo derisi döküntü oluyo arada o 4 ay aşisinda çocuğum mahvoldu o aşıyı vurdurdugumuzda kakasi aynı senin atıkların gibi oldu 1 hafta da düzeldi anca rengi

Bizimkinin en sari hali bu.
Bizim ki de önce bu renk ti canım bizde biraz da bagirsak enfeksiyonu vardı antibiyotık kullandım biraz sariya döndü bide 1 aydır diyet yapıyorum bn sen nezamndr yapion bnm ki sarı oluyo ama içinde kan oluyo çoğu zaman sumuksulukte biraz var tbi buna şükür önce daha kotuyduk bizde genelde egzAma ile belli oluyo derisi döküntü oluyo arada o 4 ay aşisinda çocuğum mahvoldu o aşıyı vurdurdugumuzda kakasi aynı senin atıkların gibi oldu 1 hafta da düzeldi anca rengi

Canim 4 ay asisi mahvetti bizi de. Egzama falan hic olmuyor bizde sadece kaka. Yarin 10 gun olcak diyet yapali.
Bizde de lokosit cikiyor bi kere kullandik antibiyotik.. Bir de ben ek gida da veriyorum ufak ufak.. İnsallah duZelirler en kisa zamanda.

Insallah canim .6 aybasisi da aynı mı acaba korkuyom aynı yapar diye siz oldunuz mu 6 ay asisi

Anladim cnm, dr a sorarsin sende yaptirayim mi diye. Neler alerji yapiyor bulabildiniz mi. Oyle cok cok bi kan yokmus.
Biz daha beterini gorduk.
Canim bizim kan testinde inek süt alerjisi çıktı o kesin bide çerez fındık fistik cevize de var onu yediğim de çok kötü ishal oluyo havuc portakal da var.yumurta da var diye dusunuyom bi deneyecem kakasi tam düzelsinde

Kizlar pekmez kullaniyor musunuz bebislere, alerji yapiyor mu yada kakasini koyu renk yapiyor mu. Ve vegaferon kullaniyor musunuz??

Kizlar yaa kafam cok karisik. İki farkli dr, iki bambaska yorumm..
Alerji uzmani kati diyet verdi.
Gastro da et sut yumurta kuruyemis haric herseyi ye. Kan az miktarda olursa gozardi et dedi. Simdi bn kimi dinleyim. Kafam corba olduu :/

3 aylik bebegimin laktoz intoleransi var bunun yaninda besin alerjisi de olabilir dediler 1 ay çok sıkı diyet yaptim süt ürünleri balik kuruyemiş et hazir gida yemedim simdi diyeti açmaya başladim ama ceviz denememde çok kötü ishal oldu. Benim durumumda olup bebeğine mama veren mamadan memnun olan varmi biz niye illaki diyet yaparak emzirmeye uğraşiyoruz anne sütü çok faydalı muhakkak ama böyle deneme yanılma yöntemiyle çocuğa zarar veriyoruz ne dokunuyor belli değil gece uyurken bile poposundan sari su geliyor doktorlar niye mama vermiyor bilen varsa söylesin lütfen

Cnm size niye tavsiye etmiyorlar mamayi bilemiyorum ama biz veriyoruz. Emzirmenin ustune aldigi kadar.. Memnunuz. Niye vermediklerini dr a sorsan..

Cnm size niye tavsiye etmiyorlar mamayi bilemiyorum ama biz veriyoruz. Emzirmenin ustune aldigi kadar.. Memnunuz. Niye vermediklerini dr a sorsan..
Sizin bebeginiz kaç aylik ben ek gidaya gecmeyi bekliyorum artik ek gidaya gecince pekmezle karistirip veririm diye düsünüyorum gittigim doktor pek ilgilenmedi başka doktora gidicem artik. Mamayi yemezse o siradada emmeyi birakirsa diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…