Amin

Maşallah gebeliğe hazırlık yapabilecek kadar erken edinmişsiniz beslenme bilincini. Ben biraz geç kaldım ama zararın neresinden dönsek kar. Kan grubu beslenmesi aslında ideal beslenme şekli değil, ideal beslenme şekline en yakın olan beslenme şekli. Ideal beslenme şekli mizaca göre beslenme olmalı. Herkes mizacını öğrenme fırsatı bulamıyor ama hemen herkes kan gurubunu biliyor diye hekim Aidin Salih kan grubuna göre bari beslenin tavsiyesi veriyor. Kadınların mizacı genelde soğuk oluyor, o yüzden kadınlar soğuk beslendiğinde hastalıkları artıyor. Sütle ilgili özel bir durumunuz olabilir tabi, geçirgen bağırsak sorunun kaynağı olabilir. Tabi sütün ne kadar doğal olduğu en temel problemimiz. Benim eşim de A grubu, süt ürünü tüketirse geniz akıntısı, yorgunluk, ibs şikayetlerinde artma sorunları yaşıyor. Ben 0 grubu ve sovda mizacliyim, üstelik fazlaca sogumuş bir sovda, beterin beteri durumundayım süt ürünleri konusunda :)
Bu arada annenin mizacına göre beslenmemesi, sütün mizacını sogutacak sekilde beslenmesi de bebekte hastalığa sebep olabiliyor, aklınızda bulunsun.