canım benim ikiz kızlarım var.birinde inek sütü alerjisi var.4 aylıklar.keçi sütü bazlı mama kullanıyorum.ve süt içebildikleri zamanda keçi sütü içirmem gerekiyormuş.golden goat adı.
benim oglumdada ınek sutu lerjisı var henuz 11aylık 6 aylıkken derıtestı yapıldı 6 aya bır kontrolu var cok sıkıntı yaşıyoruz moralım cok bozuluyor asıl problem buyuyunce baslıcak yanı ıkı uc yaslarında felan ıstedıgı seylerı yıyemıcek yalnız kecı sutunu denemedım doktorada sormadım sızce bi denesemmi?
Merhaba arkadaşlar uzun br aradan sonra yine yazıyorum.
Süt alerjisinin geçmesini sabırla bekliyorum.Kızım 1 yaşına basacak kısmetse ve ben hala hiç bir süt ürünü vermedim.Çünki verdiğimde biliyorumki kusma nöbeti geçirecek.Kızımda büyüme geriliği de var.Pepti junior lu muhallebi ve etli sebze çorbasından başka pek birşey veremiyorum.Zaten onlarıda çok zor yiyor.Bıktı sıkıldı artık çocuk.Biizm yediklerimize gözünü dikiyor.Geçen gün pizza huta gittik arkadaşımla nasıl yemek istedi anlatamam.Çok üzüldüm.Full peynir ve margarin var diye tattıramadım.Benimde boğazımdan geçmedi.Çok üzülüyorum bu tür durumlarda.Kızım herşeyi yesin istiyorum....
merhaba pepti junior lu muhallebıyı merak ettim bende ne yedirecegımı sasırıyorum artık aynı seylerı yemekten cok sıkıldı bu konuda bılgı verırsenız sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?