Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Canım evdekilete sık sık azaldı vs de. Kaka azaldı şöyle oldu böyle oldu. Yani doğru yolda olduğunu dusunsunler. Ben öyle yapıyorum :)

Ben bugün pişmiş poğaça da deneyecegim.

Kizlar dun et denedim bizde bisey yapmadi teker teker deneme asamasindayim ilk bulgum kesinlikle hindistan cevizi ve cilek alerjimiz var

Kizlar alerjide kakanin duzelmesi 6 haftayi buluyormus ishal cabuk geciyor ama mukus 6 haftada bitiyormus

Kizlar alerjide kakanin duzelmesi 6 haftayi buluyormus ishal cabuk geciyor ama mukus 6 haftada bitiyormus

O zaman ben mi abartiyorum gerçekten aslinda bir şey yok mu çünkü süt ürünü yemedigimde sıkıntı çok az yersem sıkıntı var...

Zaten bizim her şey antibiyotik kullandıktan sonra oldu

Canım bizim mukus hemen bitmiyor ama azalmasından anlıyrum. Perşeöbe mısır yemiştim o dokundu.
Dün kaka minik mukuslu kaka olmuştu.
Gece eşim perşembe günü sağdığım sütü vermiş veee sabah gene bollll mukuslu kakaya merhaba dedik.
Yani hemen bozulduğu gibi bizde toparlama da çabuk oluyor. belki de dnemeşer olsa da epeydir diyette olduğum içindir.

O zaman ben mi abartiyorum gerçekten aslinda bir şey yok mu çünkü süt ürünü yemedigimde sıkıntı çok az yersem sıkıntı var...

Belki...
Antibiyotik kullanımı ile kakası değişen bir arkadaşım daha var. Ekstra bir bulgusu yok.
Ama alerjiden şüpheleniyor çünkü bu ağlamalarının başka bir sebebi olmalı diyor.
Bizi kahreden şey onun Umudu yani

Biz de ağlama vs yok. Sukur uyku düzeni bile kurdu kendine. Amaaaa gel gor mukusly gürültülü kaka başladı antibiyotiktien sonra. Ondan önce de çok cıvık gibiydi...

Bilmiyorum canim kendimiz bulacagiz dertlerini neye tepki veriyorlar neye vermiyorlar diye

Biz de ağlama vs yok. Sukur uyku düzeni bile kurdu kendine. Amaaaa gel gor mukusly gürültülü kaka başladı antibiyotiktien sonra. Ondan önce de çok cıvık gibiydi...
Öncekini görmüştüm. Şu facedeki platforma derdini yazsana ne diyedekler. Deneyimli anneler onlar sonuçta.

Öncekini görmüştüm. Şu facedeki platforma derdini yazsana ne diyedekler. Deneyimli anneler onlar sonuçta.

Yazdık canım fotosuz. Olabilir antibiyotik de yapabilir dediler su ara canım eski haline döndü gibi.

Arkadaşlar kızım 3 aylık. Doğduğundan beri ağlama gaz huzursuzluk şikayetlerimşz var. Yaklaşık 2-3 haftalıkken uyku sorunları başladı uykusunda hızursuz sürekli uyanıyor.Uykusunda yüzünü ekşitiyor bazen. Sonraları da emme problemleri başladı. Bazen hiç emmeme bazen sadece uyanınca emme,emerken ağlama veya rahatsız olma bi çekip bi bırakma,savaşır gibi emme sorunlarımız oluyor. Hırıltısı oluyor bazen. Burun tıkanıklığı,hapşırık. Kakası ara ara mukuslu. En son bi kaçgün önce yaptığımız kaka tahlilinde lökosit çıktı. Ve 3. Ay kontrolümüzde sadece 400 gr almıştı. Önceki aylar iyiydi 900 gr civarı alıyordu. Son ay çok az almış. Dr bahsetmedi alerji durumundan. Ama ben internetten okuyunca şüphelendim. Reflü olabilir dedi gaviscon verdi. Sizdede bu tip şikayetlermi vardı? Ne gibi tetkikler yspılıyor?

Canim bizde birden bire emmeme yay gibi gerilme hic kusmazken agiz dolusu kusma sert bir karin asiri gurultuyle beraber sulu kaka 11 kezi buluyordu 1 ayda 2 kg alan bebegim 2. Ay hic almadi pisik ve alnjndan baslayip kafasinin icini kaplayan sivilceler

Gece yüz ekşitmesinden reflü geldi benimde aklıma.
Ama reflüyü de gıda alerjisi yapabiliyor.
Ve zaten hırıltı ( burnunu açmanıza rağmen) varsa diğer belirtilerle birlikte alerji belirtisi gibi. Doktorunu değiştirip farklı bir doktor ile görüşmeni öneririm.
Ayrıca lökosit çokması neden oluyor ki?

Açım açççç diye isyqnlardayım. Valla açlık değilde bu gerginlik nolacak :/ az kqrbonhidrat alımından sanırım

Açım açççç diye isyqnlardayım. Valla açlık değilde bu gerginlik nolacak :/ az kqrbonhidrat alımından sanırım
Bendeee yarin sut debeyecegim cok azicik ekmek yedigimde bisey olmuyor sanirim bugday alerjimiz yok arastirmalarim neticesinde bizim domates elma cilek ispanak ve fasulyeye alerjimiz var yarin az bisey sut deneyecegim ha bu arada kizlar kimyonda demir ve kalsiyum varmis cok faydaliymis alerjiye iyi geliyormus ee zaten gaza olan faydasinida bikiyoruz asiriya kacmamak suretiyle yiyebiliriz

kimyon iyiymiş.
İçeyim çayını yapıp.:/

Bugün sadece zeytin ekmek çay ve az önce kuzu eti ve zeytinyağlı pirinç pilavı yedim.
Bir de d vit verdik:/ trio acde olandan.
Sonuç gazdan kıvranıyor
Şimdi ne yedim ben allah aşkın yaaa

Allahım sabır ihaan eylesin bizlere. Çok uzun emzirme dönemi yaşayamıyacağım snaırım

Acaba kuzu eti mi bize visnede cok kotu geldi bizim sebze meyve alerjimiz mi var acaba diyorum dun et yedim hic tepki vermedi sirayla deniyorum bakalim allah yardimcimiz olsun canim onlar iyi olsunlar yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…