merhaba arkadaşlar benim 34 günlük bebğim var ve 4-5 gün kanlı mukuslu kakası vardı doktorumuz tahliller istedi bunun içinde inek sütü alerji testi de var fakat daha çıkmadı sonuç ankaraya gidiyormuş hafta başı çıkacak..diğer tahillerimiz temiz çıktı her ihtimale karşı süt ve süt ürünleri kestirdi bana..aptamil kullanıyorduk onu da kestik sütüm yetmiyor çünkü..neocate kullanıyoruz eğer kesin çıkarsa alerji raporu çıkartırız dedi..bebeğim sağlıklı olsunda herşeye razıyız ama çok zor bi durum daha dün başladım ve elime attığım yapmak ve yemek istediğm herşey süt ve süt ürünleri içeriyor..ki peynirsiz yapamayan biriyim her akşam bi kase yoğurt mutlaka yerdim yaz günü dondurma sütlü tatlı hiç eksik olmazdı ama şimdi tamamen kestik..inşallah başka sorun olmasın ama dünden başlamıştık diete bugun kakası düzeldi.galiba inek sütünden dolayı..
tekrar merhaba bu mesajı yazdığımda ağustos ayıydı şimdi 6,5 aylık olduk bile inek sütü alerjisi kesinleşti raporumuz çıktı neocate mama kullanıyoruz aynı zamanda emiyorda 1 aydan sonra sütüm arttı ve emdiği sürece diet yaptım hala daha devam ediyorum ama gerçekten eser miktarda yediğim zaman bile deri de kabartılar oluyor
şu anda yoğurt vermiyorum dr neocate yeter dedi peynir de vermiyorum keçi sütü denemesi, yapmak istedim önce kendim keçi peyniri ve sütü ürünlerini tükettim oğlumun derisinde kabarıklık olsunca bıraktım..
kahvaltı konusunda sıkıntı yaşıyorum bana bu konuıda yardımcı olursanız sevinirim öğlen sebze çorbası veriyorum daha tavuk ve ete geçmedik balığa da tabiki..ikindi de meyve akşam muhallebi ya da neocate devam sütü içine pekmez de koyuyorum
ama dediğim gibi sabah kahvaltısı sıkıtılı..bebelacın çavdarlı mısırlı ürününü kullaıyorum arada içinde süt ürünü yok ama başka hazır mama vermeye korkuyorum içinde sür içerir diye