Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar,
1 yıllık sıkı bir diyetin ardından çok şükür kızım artık yumurta hariç herşey yemeye başladı..
darısı sizlerin başına...
Bebeğimiz 4 aylıkken kakasında kan gördük. 1buçuk aydan beri diyet yapıyorum. Sabahları zeytin ekmek, öğleleri ve akşamları patates yemği ve pilav yememe rağmen haftada 2 kere kakasında kan görüyorum hala. prof. dr. ye götürdük. inek sütü ve eti dışında her şeyi yiyebilirsin dedi. kan testinde hiç bir alerji çıkmadı. mamaya başlıcaz kilo alımı çok az.
kan gelme durumu ne zaman biter?
Bizim durumumuzda olanlar cevap verirse teşekkür ederiz.
benim bebğmde 4 aylık, sümükümsü kanlı kakası olunca farkettik.dr.inek sütü alerjisi dedi. çok moralim bozuldu.anne sütü ile besliyorum bebeğimi , süt ve süt ürünleri yemezsek kalsiyum , protein nasıl alacak geişmesi nasıl olacak aklım almıyor. tecrübeli anneler neler yaptınız ne zaman geçti. korkuyorum kalıcı olacak diye
kızlar meraba tesadüf gördüm, merak etmeyin bnim kızımdada vardı 1 yaşından sonra geçti, o neocatelerle az beslemedim 2 yaşında daha yeni yeni süt içiyo, sakın üzülmeyin gelişimi süper önce yoğurda başlıycaksıız ona çok tepki vermiyolar sonra peynire, süt bi süre daha dokunuyo tadınıda anca sevdi benimki.. Bizde keçi sütünede vardı bide kakamızda kan ve sümük vardı, çok zor günlerdi valla Allah kolaylık versin götürmediğim doktor kalmadı en son götürdüğüm doktor çözdü işi yoksa kolonoskopi yapıyolardı son andadoktorumuz fügen çullu kurtardı valla tavsiye ederim. sorunuz olursa özelden sorabilirsiniz çok sık girmiyorum. Allah şifa versin üzülmeyin geçicek.
BENİM KIZIM 1 YASINDA VE YENİ TEŞHİS KONDU MAALESEF AMA BEBEKLİKTEN BERİ VARMIŞ DİYORUM BEN.ÇÜNKÜ YANAKLARINDA OLDU KIZARMALAR EGZAMA DEDİLER.ONLAR GEÇTİ BOYNUNDA OLDU.ŞİMDİ İSE SIRTINDA Var kompleee(((( doktorumuz neocate verdi ama benim kızım içmiyorrrr. vanilya surubuyla sevmedi.bende sevde sıktım ve onun suyu ile yaptım öle içtii. ama -kahvaltıda ne verebilirimm
-sebze meyve verilebilirmi
-neler verdiniz bebişlerinize
banada yazarmısınız??**