- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
sessizyazar benimde gittiğim dr ların hepsi mukusu önemsemiyorlar. Organlar çalışsın diye vücudun ürettiği bir şey kakasında mukus olması bağırsaklarının tahriş olmasını önler dedi gastro dr. Yani iyi yönden bakalım dedi iyi dedim peki :) biz paranoyak mı olmuşuz arkadaş :)
Alerji uzmanı da buna benzer bir şey dedi. Herkes paronayak olduğumu düşünüyor :) ben de ben anayim diyorum susuyorlar :)
sessizyazar hastanede yapılıyor canım sonrasında onu da istedi ama lidya o gun bir daha kaka yapmadıgı ıcın götüremedik insallah bugun yapar eşim göturecek.. Bu arada benım kız kusmugunu yutar arada o mukus mu yapıyormusss ?
Bu arada Ben dün yumurta yedim kaka da aynı degısen birsey yok yesemmi yemesemmi şimdi offf....
İnşallah yapar canım. 3 gün ye bakalım canım. Oğlum da mukus var yiyorum ben bir haftadır nerdeyse. Az az ucundan ...
Ah cnm ya bizimde ayni durum oldu ilk ay 2 kg sonra birden dustu bu ay da 100 gr aldi sinir bozucu kv foto attim artik bebege bakamiyon dedi bogacam kadini yaa
Salla yaaa boşver... Nazariniz değdi kilo almıyor de... Her şey nazardan ya sonuçta