- 18 Şubat 2017
- 2.459
- 3.895
- 133
Hikayeniz bizimkine çok benziyor. Bizim şansımız kakasını gören ilk çocuk doktorunun sut alerjisi demesi oldu. Sonrasının peşine biz düştük.3 aylikken gecmeyen mukuslu ishalle gittik doktora 5 aylik oluncaya kadar 4 cocuk doktoru degistirdik en son alerji uzmanina yönlendirdi doktor bizi.hic alerji aklimiza gelmemisti.boşu boşuna defalarca amip tedavisi gördük
Alerji uzmani testler yapti ama hepsi kan deri negatif cikti. Ama negatif cikmasi alerji olmadigini göstermiyor tabi. Cünkü diyetle ishal azaliyor ama yine de tam anlamiyla gecmedi.
Beslenme uzmanina gittim gecen hafta ve baska biseye de alerjisi olabilecegini soyledi. Yediklerimi tek tek yaziyorum ve o gün nasil onu gözlemleyip onlari da yaziyorum
Bagirsaklari tepki veriyor alerjiye. Cok zor bir süreç Allah yardimcimiz olsun
Bebeğim de bağırsaklardan tepki veriyor. Mukuslu kaka ve asiri gaz. Testler negatif cikti aynen. Sut ürünleri, fistik ve meyve yemiyorum. Bir aydır peynir yiyoruz bebeğimle birlikte. Ek gıdaya başladığından beri de hurma incir elma yiyebiliyor. Havuç, patates, ıspanak, kabak, soğan, salatalik dışında sebze de yiyemiyor. Dokunan bir şey yediği zaman sabaha kadar on dakikada bir aglayarak uyanıyor.
Bir yaşı bitecek 3 hafta sonra, testi tekrar yaptırmak geçiyor aklımdan ama okuduğum kadariyla bağırsakta tepki veren alerjiler testlerde cikmiyor. Bilemiyorum. Doktorunuz test konusunda size bir yönlendirmede bulunmuş muydu acaba?