merhaba,
Dün 2. ay kontrolüne götürdük. Oğlum 3600 doğmuş ilk ay 450 gram almıştı.Bu ay da 700 gram almış. Doktor bir ayda alması gerekeni iki ayda almış dedi.
Şikayetleri söyleyince en iyi teşhisi anne koyar, sen bir ay eliminasyon yap, bir ay sonra da peynirli börek yiyip tepkilerin geri gelip gelmeyecegine bak dedi. 10 günde bir de kilo artışını gözlemlemek için getirmemi istedi.
Gastro profu beni dinlemezken çocuk doktorunun dinlemesi ve endişelerimi anlaması beni çok mutlu etti.
Şimdi bugün itibariyle diyete başlıyorum.
Süt ve süt ürünlerini kesiyorum ama yumurta tahin gibi alerjenleri de kesmeli miyim yoksa onları sonra mı kesmeliyim, bana bir yol gösterebilir misiniz?
Alerjik bebeklerinizin uykusunu duzenlemek ve gaz sancısını dindirmek için taktikleriniz var mı?
Beslenmeye ek olarak alternatif tıp, biyoenerji vs. gibi yöntemleri denemeli miyim?
Neler tavsiye edersiniz?
Bir de, oglum emip kustuktan sonra rahatliyor, keyfi yerine geliyor. aşırı kusmalarından sonra tekrar beslemeli miyim, yoksa bir sonraki öğünü mü beklemeliyim?
Kilo alamaması kusması ve fazla sayıdaki kakasindan mıdır yoksa kusmasa da kilo alamayacak mıydı?
Cenab-ı Hak tüm yavrulara şifalar versin, bizlerin de imtihanını kolaylaştırsın
Teşekkür ederim.