merhabalar...
benim iki evladım var.biri 3 yaş digeri 1 aylik..ve ne yazikki ikisinde de süt alerjisi var.size birkac sorum olacak
1. oglumda sut alerjisi devam ediyor.ama su sekilde.kasar peyniri yiyor sıkıntı yok,köy sütünü alip pisiriyorum yaklasik 40 dk kaynatiyorum yogurt mayaliyorum.onda da sıkıntı yok ama paket süt tuketemiyoruz.koy sutu de cok pistiginde icebiliyor sadece bazen babaannesi 7 8 dk kaynatilmis sut verirse benden habersiz cok dokunuyor.ates yapiyor.ateslenme ve kusma 15 gun icinde mutlaka ortaya cikiyor.doktorlar inanmiyorlar.sut alerjisi ates yapmaz diyorlar ama vallahi yapiyor defalarca denedim ben bunu.bir doktor kaynat ver sutu diyor obürü hic verme daha iyi bi anlami yok diyor.sırf kendini eksik hissetmesin diye bol kaynatılmış sutle pasta borek yapiyorum yogurt mayaliyorum.cocuk sonucta cani istiyor.bu ates anormal bir durum mu?
ikinci sorumda su kızımda sut ictigimde kanli kaka fark ettim hemen sut ve turevlerini kestim yaklasik 4 gun oluyor herhalde ama kakada kan bitmedi hala.huzursuz ve gazli..simdi ben en kati sekliyle diyete girmelimiyim yani coklu besin alerjisine karsin? yoksa sadece sut ve turevlerine mi diyet yapmam mantikli?oglumda tavuk alerjisi de vardi.bu nedenle tavigu da kestim.dr tavuk pek alerjen degildir amma dedi..ama deyisi pek imaliydi.uyduracak degilim ya