Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiBebegıne ek gıda veren anneler buraya :-)
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ARKADASLAR BENIM BEBEGIM EKGIDALARI DAHA COK SEVIYO SEKIZ AYLIK OLDU EMIYO HALA BEN CORBA MEYVE CICI BEBE YOGUT FALAN VERIYORUM BASKA NELER VERMELIYIZ BILGISI OLANLAR YAZSIN TSKLER
Canım Allah bağışlasın evladını :) benim oğlum da 7 aylık bende emziriyorum hala uyanır uyanmaz önce emziriyorum biraz uyuyor o arada kahvaltısını hazırlıyorum haslanmıs yumurtanın sarısı ceyrek yumurta olarak basladim bir cayy kasıgı ucu ile Tereyağı tuzsuz peynir bir cay kasıgı pekmez bunları catalla eziyorum bazen bebe bisküvi bazen de dr un onayı ile cavdar ekmeği içinden atıyorum kendi sütümle yada sıcak su ile birlikte karıstırıyom
sebze corbası olarak havuc patates ve ıspanak
evde mayalanmıs yogurt
elma armut muz cam rendeden gecırıp buarada meyveleri bazen tek tek bazen karıstırıp veriyorum bazen bı tane bebe biskvsi arityrm içine meyvenin
bi gün yogurt bi gün meyve ben bole ilerliyorum inşallah dogrudur sana fikir olur :)="hasrt, post: 34129691, member: 562683"]ARKADASLAR BENIM BEBEGIM EKGIDALARI DAHA COK SEVIYO SEKIZ AYLIK OLDU EMIYO HALA BEN CORBA MEYVE CICI BEBE YOGUT FALAN VERIYORUM BASKA NELER VERMELIYIZ BILGISI OLANLAR YAZSIN TSKLER [/QUOTE]
Ca
Buarada dr umuz 9 aydan sonra balık verebilirsin dedi yine 9 aydan sonra sebze çorbası içine kıyma mercimek irmik vs ekleyebilirsin dedi
birde yogurt corbası yapıyorum bi tutam pirinç ekliyorum içine :)