- Konu Sahibi kardelencicegi
merhaba kızım 2 aylık önümüzdeki ay görme testi yaptırıcaz dedi daha önce duymamıştım aranızda yaptıran varmı çok gerekli bişeymi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim dr umuz henüz istemedi.bunun için çocuklar konusunda uzman dr.lar mı bakıyor.?
Hçocuk doktorları bilmiyorlar.Ben göz doktoruna muayenelerini yaptırdım.Bende göz tembelliği olduğu için.Irsi oluyo biliyosunuz.Kaymada vardı.Belli aralıklarla gözleri sırayla kapatarak varsa göz tembelliğini önlemek için birkaç ay bu şekilde uygulamayı takip ettik.Göz tembelliği sorunu kalmadı ama kayması geçmedi bir yıl gözlük kullandı.4 yaşında gözlerinin kayması geçti.Doktor dereceyi düşürüp birsürede daha gözlük taktıracak.Benim diyeceğim şu, erken teşhis edilen bir problemde tedavi başarısı çok yüksek.O yüzden göz dokturuna şüphelenilen durumlarda muhakkak başvuralım.Çocuk doktoruna değil.
çocuk doktorları bilmiyorlar.Ben göz doktoruna muayenelerini yaptırdım.Bende göz tembelliği olduğu için.Irsi oluyo biliyosunuz.Kaymada vardı.Belli aralıklarla gözleri sırayla kapatarak varsa göz tembelliğini önlemek için birkaç ay bu şekilde uygulamayı takip ettik.Göz tembelliği sorunu kalmadı ama kayması geçmedi bir yıl gözlük kullandı.4 yaşında gözlerinin kayması geçti.Doktor dereceyi düşürüp birsürede daha gözlük taktıracak.Benim diyeceğim şu, erken teşhis edilen bir problemde tedavi başarısı çok yüksek.O yüzden göz dokturuna şüphelenilen durumlarda muhakkak başvuralım.Çocuk doktoruna değil.
Goz kaymaniz gectimi tecrubelerinizi yazarmisiniz ilkin69çocuk doktorları bilmiyorlar.Ben göz doktoruna muayenelerini yaptırdım.Bende göz tembelliği olduğu için.Irsi oluyo biliyosunuz.Kaymada vardı.Belli aralıklarla gözleri sırayla kapatarak varsa göz tembelliğini önlemek için birkaç ay bu şekilde uygulamayı takip ettik.Göz tembelliği sorunu kalmadı ama kayması geçmedi bir yıl gözlük kullandı.4 yaşında gözlerinin kayması geçti.Doktor dereceyi düşürüp birsürede daha gözlük taktıracak.Benim diyeceğim şu, erken teşhis edilen bir problemde tedavi başarısı çok yüksek.O yüzden göz dokturuna şüphelenilen durumlarda muhakkak başvuralım.Çocuk doktoruna değil.
Ilkin hanim goz kaymaniz ve tembelliginiz bittimi bebis iyilestimiçocuk doktorları bilmiyorlar.Ben göz doktoruna muayenelerini yaptırdım.Bende göz tembelliği olduğu için.Irsi oluyo biliyosunuz.Kaymada vardı.Belli aralıklarla gözleri sırayla kapatarak varsa göz tembelliğini önlemek için birkaç ay bu şekilde uygulamayı takip ettik.Göz tembelliği sorunu kalmadı ama kayması geçmedi bir yıl gözlük kullandı.4 yaşında gözlerinin kayması geçti.Doktor dereceyi düşürüp birsürede daha gözlük taktıracak.Benim diyeceğim şu, erken teşhis edilen bir problemde tedavi başarısı çok yüksek.O yüzden göz dokturuna şüphelenilen durumlarda muhakkak başvuralım.Çocuk doktoruna değil.