• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi Sperm Sorunlu Olanlar, Devletten Sadece Rapor Alıp Özelde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Mantıken aranmamasi gerekir. Doğal yolla nasıl hamilelikte olacak ki
KONUYA GİRDİKTEN SONRA BİRAZ ARAŞTIRMA YAPTIM. ASLINA BAKARSANIZ ESKİDEN ŞARTLAR DAHA ESNEKMİŞ, MESELA 15 MİLYON ALTINDA SPERM OLAN ÇİFTLERE AŞILAMA BİLE YAPILMIYOR 1 YILI DOLDURMUŞ İSE VE 3 SPERM TESTİ DE AYNI ORANDA DÜŞÜK GEİRSE DOĞRUDAN TÜP BEBEĞE SEVK EDİLİYORDU.

KONUYA GİRDİKTEN SONRA BİRAZ ARAŞTIRMA YAPTIM. ASLINA BAKARSANIZ ESKİDEN ŞARTLAR DAHA ESNEKMİŞ, MESELA 15 MİLYON ALTINDA SPERM OLAN ÇİFTLERE AŞILAMA BİLE YAPILMIYOR 1 YILI DOLDURMUŞ İSE VE 3 SPERM TESTİ DE AYNI ORANDA DÜŞÜK GEİRSE DOĞRUDAN TÜP BEBEĞE SEVK EDİLİYORDU.
Biz daha görüşmedik ama Allah bilir ne diyecekler. Belki de şartlar uymuyor diyip bizi özele mahkum edecekler

Çiftler en az 3 yıldır resmi olarak evli olmalıdır ve mevcut evlilikte çocuklarının olmaması gerekmektedir. Sperm sayısı 5 milyonun altındaysa 3 yıllık evlilik şartı aranmaz. ÜNLÜ BİR TÜP BEBEK MERKEZİ OLAN BAH...Cİ'NİN 2025 YILI YAZISINDAN.
Aynı durumu yaşıyorum her yerde 5 milyon altında olunca 3 yıl şartı aranmıyor diyor ama doktorumun bizzat söylediğide sıfır olması gerektiği SGK ve sağlık bakanı ile telefonla görüşme sağladım sizlerde arayabilirsiniz 2 aşılama 3 yıl evlilik istiyor Sizinde dediğiniz gibi olsa ardarda 2 aşılama yapıp raporlu tüp bebek yapacaktık ama şimdi beklemedeyiz yapamıyoruz :(

Aynı durumu yaşıyorum her yerde 5 milyon altında olunca 3 yıl şartı aranmıyor diyor ama doktorumun bizzat söylediğide sıfır olması gerektiği SGK ve sağlık bakanı ile telefonla görüşme sağladım sizlerde arayabilirsiniz 2 aşılama 3 yıl evlilik istiyor Sizinde dediğiniz gibi olsa ardarda 2 aşılama yapıp raporlu tüp bebek yapacaktık ama şimdi beklemedeyiz yapamıyoruz :(
Peki sizce bu durumda devlette bir kere dahi olsa asilama denemek mantıklı mı :(

Peki sizce bu durumda devlette bir kere dahi olsa asilama denemek mantıklı mı :(
Her gün kararımız değişiyor ama reglime son 5 gün var eğer bu 5 günde kararımızı değiştirmezsek biz tüp bebek istiyoruz Bu değerlerle aşılamaya şans vermek saçma geliyor

Her gün kararımız değişiyor ama reglime son 5 gün var eğer bu 5 günde kararımızı değiştirmezsek biz tüp bebek istiyoruz Bu değerlerle aşılamaya şans vermek saçma geliyor
Ben de öyle düşünüyorum ama eşim yapalım diyor. Boş yere yipranmak hiç iyi bir fikir gelmiyor

Ben de öyle düşünüyorum ama eşim yapalım diyor. Boş yere yipranmak hiç iyi bir fikir gelmiyor
Bi önceki sperm testi 1,5 milyondu ama yine morfoloji ve hareket sıfıra yakındı Ben aşılama istemiyordum ama eşim istiyordu bende bu değerlerle olmaz istemiyorum deyip hevesini kırmak istemedim istiyorsan tamam deneyelim dedim Gittiğimiz hastane 2.testi görmek istedi 2. Testte sonuçların hepsi sıfıra yakın çıktı 1,5 milyon olan 4 adete düşmüştü eşim hala aşılama dedi bu defa istemediğimi belirtmek zorunda kaldım çünkü boş yere o hormon ilaçlarını kullanmak istemiyordum şuan için oda tüp bebek istiyor Bence sende değerler şans verilecek gibiyse bi kere onu kırmadan dene ama ciddi düşükse hiç deneme Bizim gittiğimiz 5 doktorun 4 üde tüp bebek dedi bu değerlerle aşılamanın ihtimali %1 e kadar düşüyor

Back
X