Eşi Sperm Sorunlu Olanlar, Devletten Sadece Rapor Alıp Özelde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Başladınız mı bende bu ay başlıcam tüp bebeğe kartalda
Üç yıllık evlilik şartını saglamadigimiz için ücretli yapıyorlarmis. Biz de özele yoneldik o yüzden bilmiyorum doğru mu yapıyorum
Esimdeki sorunu devlet çözer mi bilmiyorum

Üç yıllık evlilik şartını saglamadigimiz için ücretli yapıyorlarmis. Biz de özele yoneldik o yüzden bilmiyorum doğru mu yapıyorum
Evet benim 3 aşılama yapıldı orda mayista doldu 3 yıl bayram girince araya bu aya kaldım

Merhaba benim de eşimde ileri hareket düşük sayı az şekil bozukluğu var, siz nasıl doğal yolla bir kere hamıle kaldınız? Takviye filan mı kullandınız?

Cok teşekkür ederim
İleri hareket sıfırken tüp bebekte şansımız var mıdır sizce peki
Sizde de benzer durum var
Selam bizim de sperm sayısı yüksek ama ileri hareket yoktu. a+b toplamına bakmıyor doktorlar sadece a ya değil. Yani yerinde hareketli hiç yok mu? Yerinde hareketli varsa aşılamaya şans verin bence yaşınız da gençse. Bu arada erkeklerin öbür ay bile değişiyor sonuçları aynı kalmıyor

Merhaba, ben de tedavi için araştırma sürecindeyim. Bir kaç doktor ile görüştüm. Eşimde hareket sıfır. Ama tüp bebek tedavisinde sorun değil doktorum.
Devlet hastanesinde bize de öyle dediler. Özele randevu aldım gidip goruscem bakalım
Siz basladiniz mi tedaviye

Merhaba benim de eşimde ileri hareket düşük sayı az şekil bozukluğu var, siz nasıl doğal yolla bir kere hamıle kaldınız? Takviye filan mı kullandınız?
Hiçbir fikrim yok. Geçen sene hamile kaldım ama ilerlemeli boş gebelikti. Muhtemelen bu sperm sorunundan dolayıdır dedi doktor

Selam bizim de sperm sayısı yüksek ama ileri hareket yoktu. a+b toplamına bakmıyor doktorlar sadece a ya değil. Yani yerinde hareketli hiç yok mu? Yerinde hareketli varsa aşılamaya şans verin bence yaşınız da gençse. Bu arada erkeklerin öbür ay bile değişiyor sonuçları aynı kalmıyor
Aşılama için ileri hareket lazımmış ama. Bizim ileri hareketli hiç yok sıfır
Bu ay tekrar bi test vercez inşallah daha iyi çıkar sonucu

Back
X