Çocuk Hastalıkları Bebeğine menenjit aşısı yaptiranlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ben de henüz yaptırmadım.kızım 9 aylik. Yaptırmayı düşünüyorum doktoru da tavsiye ediyor. Çünkü menenjit ciddi bir hastalık. Allah korusun ama yarın bir gün menenjit gecirmeyecegi ne malum. Bagisiklik kazanması gerekiyor.

Evet onu da yaptırdım. Rota çocukları süründürüyor perişan oluyorlar. Yeğemimden biliyorum. Aşı en azından hafif atlamayı sağlıyor. Ben sağlık otoritelerinin önerdiği aşıları yaptırma taraftarıyım. Kendim için olsa göze alırım belki ama aksi bilimsel olarak ispatlanmadigi sürece asi gerekliliği ortada. Riske gerek yok.

Evet onu da yaptırdım. Rota çocukları süründürüyor perişan oluyorlar. Yeğemimden biliyorum. Aşı en azından hafif atlamayı sağlıyor. Ben sağlık otoritelerinin önerdiği aşıları yaptırma taraftarıyım. Kendim için olsa göze alırım belki ama aksi bilimsel olarak ispatlanmadigi sürece asi gerekliliği ortada. Riske gerek yok.
Bazen ben tereddut ediyorum cok fazla mi aşı yapıyoruz gereksiz yere mikrop mu yukluyoruz vucutlarina diye ama doktorum ikna ediyor beni surekli bende yaptırıyorum gereken asilari

Back
X