bebeğine sadece mama veren anneler...

Canım doğduğunda 3250 gramdi..ama suan iyi yalnız kullandığım mama gaz yapio farkettim nutrillion kullanıyorum zaten kolik lerini belirli bi saati var sonra rahatlıo yavrum ama benide çok uzuoo...

Kolik bebeginizin uyku düzeni nasıl ben artık hasta ve drlar bulamıyor diye endişeliyim
Canım kolik bebege çare yok...benimki akşamları aglio gaz sancisi fazla olduğundan...bende yoruldum artık saolsun eşim yardım ediyor...mama sini bi değiştir belki iyi olur bende öle yapicam çünkü bazı mamalar iyi gelmeyebilir anne sutu verio san yediklerine dikkat et..eğer çok ağlarsa youtube dan kolik bebek sesleri aç uyur ozaman sende rahatlarsın bide köy arabasına bol bol gezdir rahatlarsın...allahım herkese kolaylık versin içinde sanada...

Canım doğduğunda 3250 gramdi..ama suan iyi yalnız kullandığım mama gaz yapio farkettim nutrillion kullanıyorum zaten kolik lerini belirli bi saati var sonra rahatlıo yavrum ama benide çok uzuoo...

Anladim. Benim bebegim iri doğmuştu ve hastanede doymayabilir demişlerdi bu yüzden sordum. Ben artık koy verdim gitti. Ne zaman ne kadar yiyorsa veriyorum. Çok kilolu değil suan. Zaten yürümeye başlayınca atar. Surda 3 ay daha mama vericez. Ek gıdaya geçince biraz rahatlarix

İ
İri bebek miydi bnm bebegime de öyle dediler doymayabilir diye bana çok saçma gelmişti kaç aylık bebişiniz

Suan 2 buçuk aylık. Kaç kilo doğdu bebeginiz
4500. Kuvezde kaldı doymama problemi yaşıyoruz sanırım hala anlamadım valla. Kuvezde kaldığından biberona alıştı. Çok fazla ağlaması var aç mı deil mi gazı mı var yok mu yaşlandım

4500. Kuvezde kaldı doymama problemi yaşıyoruz sanırım hala anlamadım valla. Kuvezde kaldığından biberona alıştı. Çok fazla ağlaması var aç mı deil mi gazı mı var yok mu yaşlandım

Hay Allah. Benim Kizim da 4400 doğdu. Gerçekten doydumu doymadimi diye düşünmek insanı yoruyor. Ben artık veriyorum mamayı istedikçe. Tam kaç günlük bebeginiz. Yavaş yavaş neye ağladığını anlıyorsunuz zaten

Biz 5 ayı bitiriyoruz en başından beri çok aglıyordu kolik mi bilemiyorum fena hala aglıyor uykusu gelince de aglıyor kendi uyuyamıyor zaten sallanmak da istemiyor garip hallerdeyiz

Biz 5 ayı bitiriyoruz en başından beri çok aglıyordu kolik mi bilemiyorum fena hala aglıyor uykusu gelince de aglıyor kendi uyuyamıyor zaten sallanmak da istemiyor garip hallerdeyiz

Büyükmüş sizin kuzunuz . Biz daha küçüğüz
Bazı bebekler daha çok ilgi bekliyor diye düşünüyorum. Benim kızımda devamlı kucagimda durmak istiyo.onun dışındaki zamanlarda da hep gözlerine bakıp konuscam . Yoksa mizmizlaniyo

Bebekler inişin kilosu iyimis benimki 3000 kilo doğdu başta az anne sutu verdim sonra mamaya döndüm benimki huysuz kolik aşırı ilgi istio bende gucsuzlesiorum bazen kendimi zor topladım iki aylığı geçiyoruz iki buçuğa dönüyoruz ama artık anlaşıyoruz niye ağladını biliorum kucaktan inmio bi türlü sanırım annem beni bırakacak hissi var hep ole olurmuş omzumda hep dikili durmak istio en son kabguruya koyuyorum onda duruo kaldiramiodum da. Hala ağrım var ole yorgunumki ona bakmaktankesinlikle dinleyemedim bide geceleri arabayla şehri turuo ruz ağlama krizine girio alıştık artık uyku terk edio zamanla yapcak bisi yok o iyi olsunda yeter bana

Kolik altı aya kadar surebiliomus benimkide ole uykuya girmediği huysuzlasioo disarda gezdirin bol bol arabasına koyun yada kanguru kullanın faydası olur eminim yoruldun bol bol bide karnının üstüne yatırın spor yaptirin

bir bebegin sorumluluğu ona alışmak kolay değil. Ben anneye düşkünlüğü çok normal buluyorum bebeklerde. bizden başka kimseyi tanımıyorlar. Mesela benim kizim da hep elimi tutarak uyuyo. bıraktığım an ağlıyor.besigin başında elim elinde bekliyorum. canları sagolsunda

Evet canım ole tabi sağlıkla buyusun lerdebaska bişey istemiyoruz anne olara
k hepimiz tabikide bende oke yanıma besik yaptım bana bakarak uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…