• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBEGİNE VEREN VAR Mİ KİZLAR ?

Lost-090

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
94
Puanlar
33
Anason ,kimyon,rezene üçünü kaynatıp bebeğe belli miktarda veren var mı kixlar bir yakinim ikiz bebeklerine veriyormuş sizce ? Rahatladiklsrini güzel iyi geldiğini söylüyor ?

Ben vermedim , emziriyorsanız siz çayını için bolcana , sütle ona geçer

Kimyonu kendim içtim gaz içimde faydalı ama bebeğe sürekli vermek alışkanlık yaptığını söylemişti bi doktor tabii bunlar için değil ıhlamur için demişti sonra fayda istediğiniz zaman fayda sağlamaz demişti. Siz için emziriyorsanız geçer sütünüzden

Ben verdim bir sıkıntı yaşamadım. Doktorum önermişti gaz için.

Bunlarin çay formlarini onermisti doktorum bana. Bebek icin hazirlanmis, granul seklinde satiliyor.

Anason ,kimyon,rezene üçünü kaynatıp bebeğe belli miktarda veren var mı kixlar bir yakinim ikiz bebeklerine veriyormuş sizce ? Rahatladiklsrini güzel iyi geldiğini söylüyor ?
Ben rezene çayını vermiştim 2 çay kaşığı evet fayda ediyor üçünü kaynatıp vermek biraz fazla değil mi?

Ben rezene çayını vermiştim 2 çay kaşığı evet fayda ediyor üçünü kaynatıp vermek biraz fazla değil mi?
Valla akrabam veriyor ikizlerine sorun görmedim bende ama tedirgin veriyorum mecburen

Neden veriyorsunuz bebeğe 6. Aya kadar mecbur kalınırsa sadece formül mama biliyorsunuz

Back
X