• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni manipüle mi ediyor?

E tamam benımle muhattap olmadın bende şirketle oldum dersiniz . Yanlış anlamayın ama sizinki sevgi olamaz siz babanızdan kalan travmalar sebebiyle annenızınde maşallah çenesi hep eşinizi övmüş öküz etmiş sevgi zannediyorsunuz . Sevgi incitmez kırmaz üzmez aglatmaz kendınden öte tutar, karşı tarafta sevgi yok . Meslegınız varmış eviniz varmış ona ihtiyacınız bile yokken hayatınızı birleştirmişsiniz ama o bunları yok sayıp sanki onun parasına muhtaç yaşama devam etmenizi istercesine sizi , sizin paranızla terbiye etmeye çalışıyor. akıl alır gibi değil .
Evet evet. Hep olsun kızım çocuklarına düşkün, evine bakıyor. Bak ben neler çektim. Doğru söylüyorsunuz. Çok yüz verdim herkese.

İnanın söylüyorum. Benim de ihtiyaçlarım var diyorum. Sen saçma sapan şeylere harcarsın diyor bana
O senin paran sonuçta o kadar da söz hakkın olsun yani. İster saçma harcarsın ister birikim yaparsın ona ne kendi paranın afedersiniz ama dilencisi yapmış sizi. keşke evini satmasaydın bu zamanda yerine koymakta zor artık.

O senin paran sonuçta o kadar da söz hakkın olsun yani. İster saçma harcarsın ister birikim yaparsın ona ne kendi paranın afedersiniz ama dilencisi yapmış sizi. keşke evini satmasaydın bu zamanda yerine koymakta zor artık.
Keşkeee keşke. Köpekler kadar pişmanım. Ev kiradaydı, kirasını da o alıyordu 😂 gwrizekalının tekiyim

Ya da araba orda ya, arabayı geri çek, ben kullanacağım desem?
Bu sefer bi geliriniz kalmayacak iyice size yüklenecek para yok yetmıyor die die hatta bisey isteseniz araban varya o alsın sana istediğini die sacmalamaya falan başlayabilir . O sizin geliriniz olsun biriktirin, cekeceksenız de satın paranızı kazanacağınız fonlarda değerlendirin

Bin senedir kk okuyorum. Kendi duygu durumumu sorgulayacak hale geldim.
Siz sizi bu kadar iplemeyen adamları bu kadar sevmeyi nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum. Sizi kırmak istemiyorum ama gerçekten aklım almıyor bunu.

Ailemden kalan ya da kendi paramla aldığım evi eşimin ailesinin borçları için satacağım, kalan parayla araba alıp kiraya verip parasını eşime vereceğim. Sonra saçma bir ev eşyası için suratını çekeceğim. Hiçbir paralel evrende karşılığı yok yani şunun.

Ev satmışsınız, parasını isteyince gururuna dokunuyormuş paşanın. Allah allah ya, evi sattırırken de gurur yapsaymış keşke. Parayı yerken iyi de para sizin hesabınıza yatınca mı gururu kırılıyor?

Arayın şirket mi neyse, kendi ibanınızı verin. Ruhsat zaten sizin üzerinizeymiş. Sizin hesabınıza yatsın para.
Eşiniz bir şey söylerse kendi malımın dilencisi olmaktan sıkıldım der geçersiniz.
Her türlü surat yapıyor zaten. Biraz da bunun için yapsın.

Konu sahibinin üstüneymiş ama ne değişecek. Kadın asla arabasının sahibi olabilecek biti değil. Şimdi eşi dönmüş poposunu uyuyor kadına yüz vermiyor diye söyleniyor yüzüne bakmaya başlayınca her şeyi unutur

Back
X