- 23 Kasım 2022
- 14.328
- 58.393
- 548
- Konu Sahibi hayalperestprenses
O evi satmayacaktın, hadi sattın yatıracaktın bankaya duracaktı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yaşında kadınsınız, sorunun farkındasınız, ne söyleyeceğinizi hala millete mi soruyorsunuz yahu? Derdiniz neyse dümdüz söyleyin işte. Eşiniz nezaketi hak eden bir tip değil zaten. Kira gelirini size dilenci istetmeyecek, hepsini hesabınıza atacak. Ya da sizin ibanınızı verecek, artık bu hesaba gönder diyecek. Bu kadar basit.Söylediğiniz “dan” diye oturdu kafamda. Size çok teşekkür ediyorumlütfen başka ne söyleyebilirim, yazar mısınız?
Şu anda sanki kendisi haklıymış gibi asla yüzüme bakmıyor, döndü kıçını yattı. Benimle konuşmuyor ve muhattap olmuyor. Haklısınız, buradaki hanımların da biraz gözümü açmasına ihtiyacım vardıKaç yaşında kadınsınız, sorunun farkındasınız, ne söyleyeceğinizi hala millete mi soruyorsunuz yahu? Derdiniz neyse dümdüz söyleyin işte. Eşiniz nezaketi hak eden bir tip değil zaten. Kira gelirini size dilenci istetmeyecek, hepsini hesabınıza atacak. Ya da sizin ibanınızı verecek, artık bu hesaba gönder diyecek. Bu kadar basit.
Evet keşke öyle yapsaydım. Hala pişkin pişkin güya o benimle muhatap olmuyor. Döndü kıçını yattı.O evi satmayacaktın, hadi sattın yatıracaktın bankaya duracaktı.
Araba benim üzerime fakat şirketle hep eşim iletişim halinde. O yüzden bilemiyorum.Aracı kimin üstüne aldınız peki ? Yani direk kiracıyı arayıp tüm parayı size atmasını talep edebilir misiniz ?
Keşke. Kendi kendime yaptığımı, kendi hayatıma verdiğim zararı 9 köy birleşse yapamazdı bana. Çok pişmanım. Kıymet bilse gam yemeyeceğim. Dese sevgi 3 ay sonra alalım 4 ay sonr alalım. Azıcık üzerime titrese keşke. Onun için hayatımdan verdiklerim, ne saygısızlıklara göz yumdum ben. Ömrüm 4 duvar arasında geçiyor, evlatlarımıza bakıyorum psikolojim bozuldu, stres üstüne stres. Keşke sırtımda bir el hissetseydim.Ne diyeceğimi şaşırdım bu kadar hata üstüne hata...
Ne olursa olsun o ev yokmuş gibi davranmalıydınız.
Günden güne çocuğun da masraflarıyla borçlanmışsınız. Nedeni de evlendiğinizde eşinizin önceden kalma ailesi için çektiği krediyi ödemesi...
Evi satma nedenimiz bu değil diyorsunuz ama gayet bu.
Eski konunuzda henüz hiç çocuğunuz yokken yazdığınız yazıya bakın:
Keşke böyle düşündüğünüz bir adamdan çocuk yapmasaydınız.
Bu mutsuzluk içinde olan iki küçük çocuğa olacak.
Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum.
Evet beni çok kullanıyor. İyi niyetimi suistimal ediyor. Ona olan sevgimi çok kullanıyor. Biliyor ki ne olursa olsun Sevgi yumuşayacak ve hep ona gidecek. Sevgimin büyüklüğüne güveniyor.Aileniz agzini açmadi mi? Ve bu yaptiginiz şeye ragmen bi de daha size destek mi veriyorlar? Hepiniz cildirmiş olmalisiniz.
Adam sizi soyup sogana cevirmiş hala soymaya devam ediyor. Kullaniliyorsunuz sadece.
Annem de evet beni çok manipüle ediyor. Babam çok sorumsuz bir adam o yüzden eşimin bir iyisini bana dünyayı bağışlamış gibi aksettiriyor.Anneniz hic birsey gormemis bir kadın tüm annelerimiz gibi o yüzden şükret diyor olabilir ama bu adamın şukurluk yani yok. Yatıp kalkıp o size şükretsin bence. Once kendiniz değerinizi bilin lütfen.
Eşinize söyleyin dinlemezse şirketi arayın araç benım para benım diyin . Ezin geçin sizi ezene acımayın .Araba benim üzerime fakat şirketle hep eşim iletişim halinde. O yüzden bilemiyorum.
Zaten hep kötüler örnek verilir sen yine iyisin denilir sizde tam tersini söyleyin binlerce iyisi de var neden kötü örneklerle iyiyim die geçineyim diyin susturun annenizdeAnnem de evet beni çok manipüle ediyor. Babam çok sorumsuz bir adam o yüzden eşimin bir iyisini bana dünyayı bağışlamış gibi aksettiriyor.
Şu anda zaten öyle yapıyor. Akşam tartıştık yüzüme bakmıyor döndü kıçını yattı. Sebebi de ben bişey anlatırken açıklarken telefonla oynuyordu, sustum. Telefonu bıraktı anlatmaya devam et dedi. Yine sustum, cevap vermedim ona. Bak ben seninle muhattap olacak mıyım diyor. O kadar emin ki benim yine adım atacağımdan. Kendimi aptal gibi hisseditorumEşinize söyleyin dinlemezse şirketi arayın araç benım para benım diyin . Ezin geçin sizi ezene acımayın .
Sonrasında yine sizi manipüle etmeye çalışacaktır işte şirketi aradığınız ıcın beni yok saydın değerimi düşürdün erkeklik gururumu yerle bir ettin falan die cümleler kuracaktır aldırış etmeyin . Koca evi feda ettimde kıçı kırık bi konsola kırk laf ettin haketmıyorsun sana malımın hesabını vermıcem benım gururum yokmu diyin dik durun geri vites yapmayın .
Evet, haklısınız.Zaten hep kötüler örnek verilir sen yine iyisin denilir sizde tam tersini söyleyin binlerce iyisi de var neden kötü örneklerle iyiyim die geçineyim diyin susturun annenizde
İnanın söylüyorum. Benim de ihtiyaçlarım var diyorum. Sen saçma sapan şeylere harcarsın diyor banaBundan sonra gözünü aç eşine de söyle arabanın kirası benim ibanima atılsın bende neye ihtiyacım varsa alayım onunla madem para vermiyorsun.
E tamam benımle muhattap olmadın bende şirketle oldum dersiniz . Yanlış anlamayın ama sizinki sevgi olamaz siz babanızdan kalan travmalar sebebiyle annenızınde maşallah çenesi hep eşinizi övmüş öküz etmiş sevgi zannediyorsunuz . Sevgi incitmez kırmaz üzmez aglatmaz kendınden öte tutar, karşı tarafta sevgi yok . Meslegınız varmış eviniz varmış ona ihtiyacınız bile yokken hayatınızı birleştirmişsiniz ama o bunları yok sayıp sanki onun parasına muhtaç yaşama devam etmenizi istercesine sizi , sizin paranızla terbiye etmeye çalışıyor. akıl alır gibi değil .Şu anda zaten öyle yapıyor. Akşam tartıştık yüzüme bakmıyor döndü kıçını yattı. Sebebi de ben bişey anlatırken açıklarken telefonla oynuyordu, sustum. Telefonu bıraktı anlatmaya devam et dedi. Yine sustum, cevap vermedim ona. Bak ben seninle muhattap olacak mıyım diyor. O kadar emin ki benim yine adım atacağımdan. Kendimi aptal gibi hisseditorum
cidden mi?Geçen sene ben maddi anlamda kendimizi biraz daha toparlayabilmek adına kendime ait olan evimi sattım.
kendi paramı nasıl istersem öyle harcarım diyin a a arsıza bak ya sizin paranızla sizi küçümsüyorİnanın söylüyorum. Benim de ihtiyaçlarım var diyorum. Sen saçma sapan şeylere harcarsın diyor bana
Aramızda problem yokken/ ben çok iyiyken ve hiçbir konuda sivri davranmıyorken aşırı iyi. Cinsellik konusunda hiçbir sıkıntımız yok. Evine bağlı bir adamdır çocuklarına da aynı şekilde. Yeme/içme asla mahrum bırakmaz bizi, evine de bakar. Ama çok ters, sinirli zor bir adam. Manipüle ediyor beni hep. Sustuğum sürece her şey çok iyi. Ama bir insan da her zaman susamaz ki.para konuları dışında ilişkiniz nasıl cinsellik ilgi vs?